IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U CENTRU BARA: Naoružan eksplozivom, pištoljem i molotovljevim koktelom prijeti da će ih aktivirati… (foto, video)

Kako poručuje u videu kojim se obratio javnosti, NLB banku će tako naoružan držati pod kontrolom i to će raditi sve dok ona radnicima „Primorke” ne isplati novac koji im duguju…

BAR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 28.12.2021…12: 22… DRAMA U CENTRU BARA: Naoružan eksplozivom, pištoljem i molotovljevim koktelom prijeti da će ih aktivirati… (foto, video)

Policija je evakuirala dio ulice u Baru zbog prijetnje Edina Begzića, sina bivšeg radnika „Primorke“, da će aktivirati eksploziv ispred NLB banke u tom gradu, saopćeno je iz policije.

Begzić je naoružan eksplozivom, pištoljem, molotovljevim koktelima, a kako poručuje u videu kojim se obratio javnosti, NLB banku će tako naoružan držati pod kontrolom i to će raditi sve dok ona radnicima „Primorke” ne isplati novac koji im duguje.

“Evakuisane su okolne zgrade. Policija je na licu mjesta”, kazali su CdM-u iz policije.

Pripadnici policije trenutno pregovaraju sa njim, a ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović kazao je da je situacija kompleksna.

Čitaj još:   TRAGEDIJA I KATASTROFA NA DUNAVU: Sudar, brodova sa turističkih stradalo 7 ljudi za 19 se traga... (foto, video)

“Tamo su lica koja su kompetentna da se nose sa ovom situacijom”, naveo je Sekulović.

U poslovnici nema nijednog službenika banke.

Begzić je prije početka radnog vremena poslovnice na ulazu poručio radnicima “da se sklone” i da ne ulaze u svoje radne prostorijem javlja portal Feral bar.

Begzić traži od banke da radnicima Primorke isplati novac.

“Sve dok im se zadnji cent sa kamatom ne isplati, držaću banku pod kontrolom. Imam veliku namjeru da se borim do kraja. Sa sobom ću imati full face masku za suzavac, pancir, molotovljeve koktele, pištolj sa mecima i dvije impovizovane ekplozivne naprave na daljinski upravljač. Sve je spremno i sve je tu. Tu će biti i kesice sa ekserima, ako dođe do eksplozije, da znate šta vas čeka, da ne mislite da vas foliram”, poručuje Begzić u video obraćanju javnosti.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more