IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRĐAN PUHALO O KANDIDATURI JELENE TRIVIĆ: “Sprem‘te se sprem‘te četnici” (foto)

Jelena Trivić iz PDP-a ulazi u predizbornu trku za predsjednicu Republike Srpske, sprem‘te se sprem‘te četnici, silna će borba da bude, rekao je Puhalo…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 29.12.2021… 00: 32… SEĐAN PUHALO O KANDIDATURI JELENE TRIVIĆ: “Sprem‘te se sprem‘te četnici” (foto)

Puhalo o kandidaturi Jelene Trivić / Sprem‘te se sprem‘te četnici- U komentarima objavljena njena slika sa četničkom zastavom.

Srđan Puhalo, politički analitičar i psiholog, oglasio se na svom Twitter nalogu povodom današnjih vijesti o tome da će kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske biti Jelena Trivić.

Puhalo je u svom kratkom obraćanju prokomentarisao kandidaturu Trivić sa riječima jedne od četničkih pjesama.

– Jelena Trivić iz PDP-a ulazi u predizbornu trku za predsjednicu Republike Srpske, sprem'te se sprem'te četnici, silna će borba da bude, rekao je Puhalo.

Dio četničke pjesme, koju je Puhalo ostavio uz komentar na kandidaturu Jelene Trivić, vjerovatno aludira na fotografije PDP- ove članice koje su ranije objavljene u javnosti.

Čitaj još:   MARIJA SERİFOVİĆ:"Dokle više priče o Bogovima, crkvama, džamijama i sinagogama?! VIDIMO SAMO BOL I ZLO"

Podsjećamo, u javnosti je ranije objavljena fotografija Jelene Trivić koja, zajedno sa nepoznatim muškarcem, drži crnu zastavu sa četničkim sloganom “S verom u Boga – Sloboda ili smrt”.

Jedna korisnica Twittera komentarisala je objavu Srđana Puhala, kazavši kako se Trivić bori za “četničke ideale”.

Jelena Trivić sa četničkom zastavom

“Jelena je pokazala da je samo populista koji se bori protiv aktuelne vlasti, ali se suštinski zalaže za standardne, tvrdo-nacionalne ideale. Četničke naravno, navodi se u komentaru, uz priloženu fotografiju gdje Trivić pozira sa četničkom zastavom.

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more