IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS I TRAGEDIJA U SRBIJI: Četiri tijela pronađena u zapaljenoj kući, supružnici porijeklom iz BiH sa… (foto, video)

Tokom gašenja požara koji je izbio u privatnoj kući u Somboru pronađena su tijela četiri osobe od kojih je jedna bila obješena o gredu. Zdravko je pronađen obješen o gredu a pronađeno je još jedno tijelo druge njihove kćerke

SOMBOR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 29.12.2021…16: 22… UŽAS I TRAGEDIJA U SRBIJI: Četiri tijela pronađena u zapaljenoj kući, supružnici porijeklom iz BiH sa… (foto, video)

Požar je izbio oko 12 sati, u ulici Sime Šolaje, javlja RTS.

Policija je horor u kući zatekla nakon što je obuzdala vatrenu stihiju

U Somboru u Srbiji danas policija u kući koja izgorjela, pronašla tijela Mire i Anastasije Goranović te Zdravka Goranovića, piše portal Nova.rs. Pronađeno je tijelo još jedne kćerke. 

Zdravko je pronađen obješen o gredu a pronađeno je još jedno tijelo druge njihove kćerke. Kako su objavili srbijanski mediji, Zdravko i Mira su sa Sokoca iz BiH. 

Čitaj još:   DRITAN NAKON SRAMOTNE IZJAVE MINISTRA CRNE GORE: "Glasat ću za SMJENU Leposavića!" (VIDEO)

Vlasnik kuće Zdravko Goranović je odranije poznat policiji. 

Kako se može vidjeti na profilima na društvenim mrežama Mire i Anastasije Goranović i Mira i Zdravko su porijeklom sa Sokoca u Bosni i Hercegovini.

Zdravkova kćerka Anastasija se bavila šminkanjem. Policija je horor u kući zatekla nakon što su vatrogasci obuzdali vatrenu stihiju.

Prethodno je Tanjug javio da gori kuća površine oko 150 kvadratnih metara. Kako se navodi, deset vatrogasaca lokalizovalo je požar.

Beogradska glasila javljaju da je kuću navodno zapalio vlasnik nakon što je pobio svoju porodicu.

On je zatim izvršio samoubistvo…

izvor Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more