IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Nikolić: Ako imaju zeru odgovornosti, Bratić, Stijović i Radulović treba da podnesu neopozive ostavke… (foto, video)

Nakon što su u Skupštini podržane interpelacije za smjenu ministara Aleksandra Stijovića, Vesne Bratić i Đorđa Radulovića, član Predsjedništva DPS i poslanik Andrija Nikolić poručio je da bi oni ukoliko imaju imalo moralne odgovornosti trebali podnijeti ostavke…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 30.12.2021…09: 22… ANDRIJA Nikolić: Ako imaju zeru odgovornosti, Bratić, Stijović i Radulović treba da podnesu neopozive ostavke… (foto, video)

”Ako imaju zeru demokratske kulture i moralne odgovornosti, ministri Bratić, Stijović i Radulović, treba da podnesu hitne i neopozive ostavke. Čemu služi Parlament koji bira i kontroliše vladu, ako premijer Zdravko Krivokapići njegovi ministri mogu da ignorišu zahtjev VEĆINE poslanika?!”, napisao je Nikolić na Tviteru.

Podsjetimo, premijer Krivokapić je nedavno saopštio da uprkos izglasavanju u Parlamentu, on neće potpisati interpelacije za smjenu ova tri ministra.

izvor Standard.me

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: Podnijećemo inicijativu za smjenu MANDIĆA, kada procijenimo da postoji šansa za njenu realizaciju... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more