IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS I PORUKA KOJA IDE OD STRAHA OD SMJENE: Krivokapić srlja u paranoju i diktaturu… (foto)

Iz DPS- a su poručili da kada ne bi imali iskustvo da Zdravko Krivokapić, često ne zna šta priča, niti razumije suštinu izgovorenih rečenica, njegov intervju bi bio ozbiljna dijagnoza ili dokaz koji vodi pravo do optužnice za podrivanje državnog uređenja…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 31.12.2021…14: 22… DPS I PORUKA KOJA IDE OD STRAHA OD SMJENE: Krivokapić srlja u paranoju i diktaturu… (foto)

Činjenica premijer jedne države kaže da ga ne interesuju odluke poslanika čak iako su donesene natpolovičnom većinom u Parlamentu, su ne samo zabrinjavajuće, uzgred i za predsjednika Skupštine, već su stavovi koje samo može da saopštava diktator ili pak osoba smanjenih sposobnosti. U oba slučaja, takva ličnost ne može da bude premijer.

To što se toliko plaši svoje smjene, da mu se pričinjavaju tajni razgovori u kabinetu Predsjednika države, i zavjere protiv njega i njegovog kabineta na svim nivoima, znak je paranoje koji potvrđuje da je riječ o potpuno nesposobnoj osobi da se bavi ozbiljnim poslom, a posebno izvršnom vlašću jedne države.¨ navodi se u saopštenju ove partije.

Čitaj još:   DRITAN i URA NA RASKRŠĆU: Izbori, priklanjanje Mandiću ili nešto nezamislivo...

Šta god je uzrok ovakvog ispada premijera,kako navode, emitovanog danas u javni etar, ovaj intervju je još jedan argument više za smjenu štetočinske i izdajničke vlade. To je prvi i najvažniji uslov, kako bi se društvo i država u narednoj godini oporavili od teških posljedica koje je ova Vlada na čelu sa Zdravkom Krivokapićem nanijela Crnoj Gori zaključili su iz DPS- a…

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more