IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KORONA HAOS: Pet igrača zaraženo u Bajernu, četverica u PSŽ- u… (foto)

Ponovo korona pravi haos u svjetskom fudbalu, čak se čini da je sada još gora situacija nego kada je buknula pandemija…

MINHEN: Svijet, Sport, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 02.01.2022…00: 52… KORONA HAOS: Pet igrača zaraženo u Bajernu, četverica u PSŽ- u… (foto)

Situacija je najgora u Španiji, gde se ne zna broja zaraženih igrača, ali ima ih na svim stranama Evrope. I u Engleskoj, i u Nemačkoj, Italiji, Francuskoj …

Najnovije informacije govore da su se zarazila petorica u Bajernu. U samoizolaciji su Manuel Nojer, Korentin Toliso, Kingsli Koman, Omar Ričards, kao i pomoćni trener Klaus Topmeler. 

Zbog toga je i početak zimskih priprema za nastavak sezone pomeren za jedan dan.

Iz Francuske je stigla vijest da se korona uselila i u tabor Pari Sen Žermena. Četverica igrača su u izolaciji, samo što njihova imena sada nisu objavljena.

Čitaj još:   NIK Đeljošaj: Sudija Bečić mi već presudila, lupala šakom o sto i histerisala kada je čula albanski u sudnici...

Zaražen je, navodno, i Đorđo Kjelini iz Juventusa, Aron Hiki iz Bolonje, objavljeno je već za Jirgena Klopa, menadžera Liverpula… I dijeluje da će se trend nastaviti narednih dana.

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: CRNA GORA, uspješno pretvorena u društvo apsolutne neodgovornosti, zemljom vladaju ljudi bez legitimiteta... (foto, video)