IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA I UŽAS: Trojica mladića poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na… (foto)

U noći sa subote na nedjelju, u 00:45 sati na dionici ceste D- 118 došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su smrtno stradala trojica mladića, objavila je policija…

VELA LUKA: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 02.01.2022…09: 52…  TRAGEDIJA I UŽAS: Trojica mladića poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na… (foto)

Sva trojica poginula na mjestu nesreće, nitko nije koristio pojas …

Do nesreće je došlo kada je 19-godišnjak, upravljajući vozilom dubrovačkih registrarskih oznaka, krečući se iz smjera Blata u pravcu Vela Luke, zbog brzine neprilagođene uslovima i stanju na cesti (nepregledan zavoj, mokra cesta, smanjena vidljivost) izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletjelo s kolovoza i udarilo u stablo.

U vozilu su se kao putnici nalazila još dvojica mladića u dobi od 22 i 24 godine. Od zadobivenih povreda sva trojica mladića su, na žalost, smrtno stradali na mjestu prometne nesreće.

Čitaj još:   OGLASILA SE POLICIJA: U TOKU JE POTRAGA ZA NAPADAČIMA KOJI SU PUCALI  ALMIRU RAŠČIĆU U GLAVU... (foto)

Policija je na mjestu događaja obavila uviđaj kojim je utvrđeno da niko od nastradalih tokom vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Tijela stradalih mladića su prevezena na Odjel patologije dubrovačke bolnice, objavila je policija, prenio je Index.hr.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more