IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IMA LI NADE ZA Oca Mateja Periše: Na snimku je moj sin… (foto, video)

NENAD Periš, otac nestalog Mateja, rekao je da mu snimke objavljene na nekim srpskim portalima itekako bude nadu da je njegov sin živ…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 03.01.2022…18: 52…  IMA LI NADE ZA Oca Mateja Periše: Na snimku je moj sin… (foto, video)

“Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin, i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi, kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstruirati što se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno”, rekao je otac za Slobodnu Dalmaciju.

“Kada sam dolazio u Beograd, imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažirala ronioce?

Sava je duboka četiri- pet metara i nije to more da se prostor može ograditi,a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potreban angažman ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao”, rekao je Periš.

Čitaj još:   Epidemija koronavirusa: U više gradova Crne Gore uvode se zabrane kretanja... (foto)

Demantirao je i da je njegov sin viđen u mjestu Ruma.

“Mogu vam potvrditi da informacije o tome da je Matej viđen na području Rume nisu točne. Policija je provjerila te informacije”, kazao je.

Podsjetimo, treći je dan otkako je u Beogradu nestao 27-godišnji Matej Periš, Splićanin kojem se svaki trag gubi 31. prosinca oko 2:30, nakon što je posljednji put viđen u noćnom klubu Gotik.

Od trenutka kada su prijatelji primijetili da Mateja nema, krenula je intenzivna potraga za nestalim mladićem. Međutim, do danas je vrlo malo toga poznato, a na ključna pitanja još uvijek nema odgovora. Zasad je poznato da je mladić napustio klub usred noći te da su ga kamere snimile kako ide prema rijeci.

Uskoro opširnije…

izvor Index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more