IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJA POSLIJE DISKVALIFIKACIJE HITNO PRIMLJENA NA PSIHIJATRIJU ?! Čupala kosu, napravila haos- Taki nije mogao da joj pomogne?! (foto, video)

Bivša zadrugarka Maja Marinković nakon diskvalifikacije u rijalitiju “Zadruga” navodno je završila u psihijatrijskoj ustanovi…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 04.01.2022…00: 52… MAJA POSLIJE DISKVALIFIKACIJE HITNO PRIMLJENA NA PSIHIJATRIJU ?! Čupala kosu, napravila haos- Taki nije mogao da joj pomogne?! (foto, video)

Naime, Maja je navodno hitno primljena na psihijatriju, sve vrijeme uz nju je njen otac Radomir Marinković Taki…

Taki je sve vrijeme uz Maju i moli je da se smiri. Morao je da je odvede na psihijatriju kako bi ona došla sebi, jer drugačije nije funkcionisalo– priča izvor za “Blic” i dodaje:

Sve vrijeme je kukao i govorio kako njih dvoje nemaju novca da plate 50.000 eura kazne i da je sada pitanje kako će se izvući. Maja ništa nije govorila, samo je lomila oko sebe stvari, čupala kosu i lupala po stanu. Taki je shvatio da je u ovom slučaju najbolja opcija da Maju odvede u psihijatrijsku ustanovu. Oboje su isključili telefone ne javljaju se dakle nikome– tvrdi izvor.

Čitaj još:   EVO ŠTA ČEKA DJEČAKA UBICU Kostu K. (13) iz BEOGRADA: Moguća tri scenarija... (foto, video)
Maja Marinković

Podsjetimo, kako je izvor blizak “Blicu” ispričao, Maja je po napuštanju “Zadruge” navodno razlupala cio svoj stan.

Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao je smiriti, ali nije uspio u tome kaže dobro upućen izvori dodaje:

– Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 eura. U trenutku bijesa je poručio Maji: “Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 eura da platimo “Pinku” dug?”. Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promijeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na liječenje– to zaključuje izvor.

izvor Blic.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more