IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZ MINUTE U MINUTU: Započelo Đokovićevo saslušanje, čeka se deportacija iz Australije… (foto, video)

Dramatičan dan imao je Đoković u srijedu i još nije poznato hoće li ostati u Australiji, njegovi advokati žalit će se na tu odluku…

MELBURN: Svijet, Sport, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 06.01.2022…07: 52 … IZ MINUTE U MINUTU: Započelo Đokovićevo saslušanje, čeka se deportacija iz Australije… (foto, video)

NAKON višesatne drame na aerodromu u Melburnu, vlasti australske države Victorije odlučile su ne dozvoliti Novaku Đokoviću ulazak u zemlju.

SVAKAKO DA JE Dramatičan dan imao NOVAK Đoković u srijedu i još nije poznato hoće li ostati u Australiji. Njegovi odvjetnici žalit će se na tu odluku.

Podsjetimo, srpski teniser nije primio vakcinu protiv koronavirusa i prema tome nije mogao ući u Australiju i zaigrati na prvom Grand Slamu sezone. Ipak, dobio je medicinsko izuzeće, no u njegovom su timu krivo popunili formular za vizu te je zadržan na aerodromu gdje ga se ispitivalo o razlozima izuzeća.

Čitaj još:   VELIKA DRAMA U KATARU: Senzacija majstori na PENALE- Hrvatska izbacila Brazil i prošla u polufinale SP- a... (foto, video)

ZAPOČELO JE SASLUŠANJE

U 18 sati po lokalnom, a u osam sati po našem vremenu, započelo je isto saslušanje Novaka Đokovića. To znači da će Đoković i drugi dan ostati u Melbourneu nakon što su ga Australci držali devet sati na aerodromu.

Đoković je nakon odluke Australaca da mu ponište vizu odsjeo u hotelu pod kontrolom kako bi saznao epilog žalbe.

PRIJE 10 MINUTA SRPSKO KOLO ISPRED HOTELA U KOJEM JE ĐOKOVIĆ

Ispred Park hotela, koji služi kao karantena dok se ne sazna odluka žalbe srpskog tenisera, okupili su se Srbi kako bi mu pružili podršku.

Uz zastave i tradicionalno srpsko kolo, navijači su Novaku Đokoviću poručili da nije sam u ovoj borbi.

izvor agencije

Čitaj još:   VAŠINGTON: Tramp"neću potpisati obavezu nošenja maske na nivou cijele zemlje ..." (foto + videeo)
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more