IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Jadranka Selhanović: ”Ne može reći čovjek, već ONAJ KO JE NEČOVJEK”

Neka ovih dana Crnom Gorom  u ime svih njenih žena odjekuje  i glasno se čuje ona davno rečena mudrost: „Ne reka’ mi čovjek“!

Jer ovo što već nekoliko dana trabunjaju Marić i Šešelj ne može reći čovjek, već samo onaj ko je njegova  negacija. Onaj ko je NEČOVJEK! Evo, rekoh trabunjaju. A, mogla sam i dugačije. I to drugačije bi im bolje pristajalo. Ali, neka da ne poganim usta. Onako kako to oni čine.

I zaređali Milomir i Voja, svako jutro isto baljezganje. Cetinjanke pa Cetinjanke. A jasno više i đetetu što ih boli, što  im je rana neprebola. Crnogorske bastadurke njihova su rana ljuta. Ne miču ih iz glave. Već počele da im igraju pred očima. A nije čudo. Jer vide ih svuđe, na svakom mjestu đe se brani Crna Gora. Od njih i takvih kao što su oni.

E, jadovi jadni, znam i shvatam. Još teško boli ona najveća crnogorska zastava koja se zaviori na Cetinju 21. maja prošle godine. A tako ste se nadali da će ostat pocijepana. Ali, crnogorske bastadurke sve popraviše, sve završiše. I viđoste li, zaviori se crnogorska zastava ponosnije i prkosnije nego ikad. Možda i u inat vama.

Čitaj još:   ŠEŠELJ NAPAO DODIKOVU NOVINARKU, ONA: "Dođi ako smiješ..."

A Belveder, vaša patnja golema. Ne moga vam biti kako bijaste naumili. Avioni kamioni, ali nema prolaska. Na Belvederu stameno stajahu crnogorske bastadurke. Ne daju ni koraka naprijed onima kojima Crna Gora nije na srcu. Onima koji htjedoše da je ponize, da je uvrijede. E, to ne moga proći, opet ne dadoše bastadurke.

Ne znam zašto ali dok ovo pišem stvori mi se pred očima glumac Slavko Štimac.  Vidim ga u onoj zadnjoj sceni filma, čini mi se  Salaš u malom ritu. Viče Slavko na sav glas LAJTE KERE JAKOPSVELDA. I znam, bješe na TV Happy.

piše: Jadranka Selhanović

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more