IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Kad Šešelj pljune to padne na Vučića, Mandića, Krivokapića

Šešelj nije uvrijedio uvaženu poslanicu Draginju Vuksanović – Stanković, niti Cetinjane. Rashodovana politička olupina, to ne može da učini, jer da bi neko uvrijedio i on sam mora da vrijedi, kazao je Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“A na političko-medijskoj buvljoj pijaci, Šešelj je sebe doveo do statusa – nule: žalosnog klovna koji više nikog i ne uspijeva da zasmije, sem nesrećnog urednika Happy televizije (čija je supruga uzgred, upravo sa Cetinja).


Zato Šešelj, kad pljuje, to pada na Vučića, i na Mandića, i na Krivokapića, i na sve one koji „Srpski svet“, „Otvoreni Balkan“, „Evropu sad“ i svaku sličnu marketinški upakovanu besmislicu pokušavaju da prodaju građanima Crne Gore, iako iz tog kič šarenila, na federu iskače, klovn sa Šešeljevim likom”, ističe Nikolić.

Čitaj još:   PONIŽENI PUTIN ZAPRIJETIO PRVOM SVOM SUSJEDU: "Kazahstan bi mogao biti sljedeći ruski plijen..." (foto, video)

Jer, nažalost, kako kaže, “vojvoda od zarđale kašike, mjera je velikosrpske ideologije”.

“Koja će završiti baš onako kako i njen promoter, na nekom otpadu, odbačena od pristojnog i normalnog svijeta”, zaključuje Nikolić.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more