IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZIMA POČELA PONOVO DA POKAZUJE ZUBE: Stiže zahladnije i novi snijeg… (foto)

Najviša dnevna temperatura od jedan do šest, na jugu do 11 stepeni Celzijusa…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 07.01.2022… 09: 52… ZIMA POČELA PONOVO DA POKAZUJE ZUBE: Stiže zahladnije i novi snijeg… (foto)

Krajem dana i tokom noći u Hercegovini moguća kiša. U kasnim večernjim satima ili u noći sa petka na subotu u Bosni se očekuje snijeg. Jutarnja temperatura od -3 do 2, a dnevna od 1 do 11°C.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) u subotu se u Hercegovini očekuje kiša, a u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne snijeg. Jutarnja temperatura od minus dva do tri, na jugu do osam, a najviša dnevna od minus jedan do četiri, na jugu od pet do 10 stepeni.

U nedjelju takođe pretežno oblačno vrijeme. Krajam dana i tokom noći slab snijeg je moguć u Krajini, na istoku i sjeveroistoku Bosne. Jutarnja temperatura od minus pet do jedan, na jugu od dva do šest, a najviša dnevna od nula do pet, na jugu od šest do 10 stepeni.

Čitaj još:   Nakon što je razotkrio da tajna policija prati novinare: DANILO Šaranović bi „rašu“ mogao da plati funkcijom... (foto)

Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od jedan do šest, na jugu do 11 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima je moguć slab snijeg. Najviša dnevna temperatura oko dva stepena.

U subotu oblačno vrijeme. U Hercegovini se očekuje kiša, a u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne snijeg. Jutarnja temperatura od -2 do 3, a dnevna od -1 do 10°C.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. Krajam dana i tokom noći slab snijeg je moguć u Krajini, na istoku i sjeveroistoku Bosne. Jutarnja temperatura od -5 do 1, a dnevna od 0 do 5, na jugu do 10°C.

U ponedjeljak oblačno vrijeme sa snijegom u većem dijelu Bosne. Jutarnja temperatura od – 4 do 1, a dnevna od – 2 do 3, na jugu do 9°C…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more