IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRIVOKAPIĆ ne mari za interpelaciji u parlamentu: Neću razriješiti nijednog ministra u Vladi CG… (foto)

ZDRAVKO Krivokapić, nijedan ministar neće biti razriješen zato što mislim da narod onda treba da odradi određenu interpelaciju za neke poslanike…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 10.01.2022…11: 52… KRIVOKAPIĆ ne mari za interpelaciji u parlamentu: Neću razriješiti nijednog ministra u Vladi CG… (foto) 

Premijer ne mari za podršku interpelaciji u parlamentu…

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da nijedan ministar, od njih troje kojima je izglasana interpelacija u Skupštini krajem prošle godine, neće biti razriješen.

Skupština Crne Gore je, 29. decembra prošle godine, podržala inicijativu o interpelaciji za pretresanje pitanja u vođenju politike Vlade u oblasti poljoprivrede, prosvjete i vanjskih poslova, odnosno ministara Aleksandra Stijovića, Vesne Bratić i Đorđa Radulovića.

– Nijedan ministar neće biti razriješen zato što mislim da bi narod onda trebalo da odradi određenu interpelaciju za neke poslanike. Posebno jer su pokazali visok nivo korupcije i povezanosti sa kriminalnim grupama. I da mi oni određuju koji ministar treba da bude u Vladi. Mislim da je to neprihvatljivo- rekao je Krivokapić na Tviter spejsu.

Čitaj još:   MONSTAT- Preliminarni rezultati Popisa: U Crnoj Gori živi 633.158 stanovnika... (foto, video)

izvor Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more