IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PROBLEMI ZA ČEDA JOVANOVIĆA: “Virus mu opet napao pluća, koronu dobila cijela porodica… ” (foto)

Čedomir Jovanović po drugi put je zaražen virusom kovid- 19, prenose srbijanski tabloidi…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 11.01.2022…00: 52… NOVI PROBLEMI ZA ČEDA JOVANOVIĆA: “Virus mu opet napao pluća, koronu dobila cijela porodica… ” (foto)

Čedomir Jovanović ponovo ZARAŽEN: Evo kako se osjeća– koronu je dobila cijela porodica…

Lider LDP- a je na Badnji dan viđen u bolnici “Dragiša Mišović” na Dedinju gdje se testirao, poslije čega je potvrđeno da je pozitivan, piše srbijanski tabloid “Kurir”.

Prema riječima “Kurirovog” izvora bliskog političaru, on ima upalu pluća, ali za razliku od predhodnog puta mnogo lakšu kliničku sliku zbog toga što je vakcinisan.

U kući Čede Jovanovića svi su pozitivni na virus. Supruga Jelena i djeca imaju blaži oblik od Čede. Jovanovićeva supruga je na antibiotiicima, a njemu je doktor prepisao molnupiravir. Virus mu je opet napao pluća, ali ovoga puta lakše jer je vakcinisan.

Čitaj još:   GRUPA koja sebe naziva GERILSKOM prijeti da će izazvati HAOS U CRNOJ GORI...

Čeda i supruga su primili sve tri vakcine, a vakcinisani su i njihovi nasljednici što ih je spasilo ozbiljnijih posljedica. S obzirom na haos koji mu je korona napravila u julu 2020. godine na plućima kada vakcina nije bilo, sada je Čeda mnogo bolje prošao”, navodi izvor “Kurira”…

Izvor Kurir.rs

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   HRONIČNI UMOR, OŠTEĆENJE SRCA, PLUĆA, BUBREGA I MOZGA: Spisak je posledica korona virusa šta POSEBNO BRINE ljekare... (foto i video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more