IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MARINIKA TEPIĆ ZATRESLA REGION: VUČIĆ sin u Banja Luci slavio “9. januar” u društvu opasnog KRIMINALCA, desne ruke Veljka Belivuka? (video)

Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, uslikan je na proslavi dana Republike Srpske u Banjoj Luci u društvu Aleksandra Vidojevića, zvanog Aca Rošavi, huligana koji se dovodi u vezu sa kavačkim klanom, a protiv kojeg se vodi postupak zbog demoliranja kafića “Komitet” u Beton hali.

Na fotografiji iz Banja Luke iza Danila Vučića, vidi se Aleksandar Vidojević, o čemu je govorila i potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

– Imam podatak da je u Banjoj Luci na proslavi Danilo Vučić, dakle punoletni građanin Republike Srbije, bio u društvu Ace Rošavog, za koga je lično (Veljko) Belivuk pred tužilaštvom dao iskaz da je on rekao i objasnio da je direktna veza do predsednika republike Aleksandra Vučića – istakla je Tepić.

Čitaj još:   VUČIĆU LOŠE ...

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Danilo Vučić uslikan u društvu Ace Rošavog. KRIK je na ljeto 2020. uslikao njih dvojicu kako u jednom kafiću zajedno gledaju derbi Crvene zvezde i Partizana.

Također, zajedno su uslikani u Rusiji tokom utakmice Srbija – Kostarika, kao i još nekoliko puta – jednom u noćnom izlasku, kao i na proslavi dana Republike Srpske kada su bili za istim stolom zajedno sa Zvezdanom Terzićem i Igorm Dodikom, sinom Milorada Dodika.

izvor: SB

Čitaj još:   OLUJA DIVLJA JADRANOM I NOSI SVE PRED SOBOM: Hrvatska na udaru velikog nevremena! (foto i video)
SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more