IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: ĆUTANJE Krivokapića i Bečića potvrda da je Markuš OGLEDALO OVE VLASTI I VLADE

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković poručila je da je neće pokolebati ni zaplašiti bezobzirni napadi i uvrede kojima je izložena u poslednje vrijeme.

Kao što javnost zna, poslanica Vuksanović-Stanković meta je bezprizornih, uvredljivih, ogavnih i prizemnih napada. Posljednji u nizu stigao je od člana Nacionalne komisije za UNESCO Jovana Markuša, koji je prije nekoliko dana na Twitteru objavio fotografiju Vuksanović-Stanković, koju su pratile brutalne uvrede.

Poslanica SDP kaže da je svaka riječ suvišna u odnosu na ogavne komentare koji dolaze od strane “iskompleksiranih osoba, očigledno nedovršenih u psihičkom i fizičkom razvoju.”

“Ovo nije samo napad na mene, ovo je napad nazadne, politički vulgarne, velikosrpske nacionalističke politike na onu politiku koja predstavlja građansko, multietničko, evropsko i crnogorsko lice a koju, uz moje kolege i koleginice, branim i zastupam”, dodaje ona.

Vuksanović Stanković se osvrnula i na ćuranje državnog vrha na uvrede koje je na njen račun iznio jedan Vladin funkciiner.

Čitaj još:   PODGORICA: MVP Miješanje Srbije u unutrašnja pitanja Crne Gore aksiom koji je prisutan decenijama... (foto)

“Nažalost, ćutanje premijeraZdravka Krivokapićai predsjednika Skupštine Alekse Bečića na ove užasne napade vladinog funcionera potvrđuje da je upravo Markuš slika i ogledalo ove vlasti i ove Vlade. Brutalni lični napadi na sve koji drugačije misle i drugačije se izjašnjavaju kako bi se zaplašili i prestali sa borbom protiv srpskog sveta koji kreiraju”, poručuje ona.

Ipak, Vuksanović Stanković šalje i jasnu i nedvosmislenu poruku.

“Neće nas zaplašiti i neće nas pokolebati! Danas na dan strijeljanja heroja Gojka Kruške i njima i ostalim slugama stranih centara poručujemo – Sa Lovćena kliče vila – Crna Goro majko mila! Fašizam u našoj zemlji neće nikad proći”, poručila je ona.

izvor:cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more