IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“SA LOVĆENA VILA KLIČE- CRNA GORO MAJKO MILA”: Mediji o Poslanici u crnogorskoj Skupštini i bezobzirnim napadima i uvredama kojima je izložena DRAGINJA…

Posljednji u nizu stigao je od člana Nacionalne komisije za UNESCO Jovana Markuša, koji je prije nekoliko dana na Twitteru objavio fotografiju Vuksanović- Stanković, koju su pratile brutalne uvrede.

Poslanica Socijaldemokratske partije u Skupštini Crne Gore Draginja Vuksanović- Stanković u izjavi za CdM poručuje da je neće pokolebati ni zaplašiti bezobzirni napadi i uvrede kojima je izložena u posljednje vrijeme.

Kao što javnost zna, poslanica Vuksanović – Stanković meta je bezprizornih, uvredljivih, ogavnih i prizemnih napada.

Posljednji u nizu stigao je od člana Nacionalne komisije za UNESCO Jovana Markuša, koji je prije nekoliko dana na Twitteru objavio fotografiju Vuksanović – Stanković, koju su pratile brutalne uvrede.

Poslanica SDP za CdM kaže da je svaka riječ suvišna u odnosu na ogavne komentare koji dolaze od strane “iskompleksiranih osoba, očigledno nedovršenih u psihičkom i fizičkom razvoju.”

“Ovo nije samo napad na mene, ovo je napad nazadne, politički vulgarne, velikosrpske nacionalističke politike na onu politiku koja predstavlja građansko, multietničko, evropsko i crnogorsko lice a koju, uz moje kolege i koleginice, branim i zastupam”, dodaje ona.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: VLAST se bavi samo TRGOVINOM FOTELJAMA kroz besprizorne svađe...

Vuksanović – Stanković se osvrnula i na šutnju državnog vrha na uvrede koje je na njen račun iznio jedan Vladin funkcioner.

“Nažalost, šutnja premijera Zdravka Krivokapića i predsjednika Skupštine Alekse Bečića na ove užasne napade vladinog funcionera potvrđuje da je upravo Markuš slika i ogledalo ove vlasti i ove Vlade. Brutalni lični napadi na sve koji drugačije misle i drugačije se izjašnjavaju kako bi se zaplašili i prestali sa borbom protiv srpskog sveta koji kreiraju”, poručuje ona.

Ipak, Vuksanović Stanković šalje i jasnu i nedvosmislenu poruku.

“Neće nas zaplašiti i neće nas pokolebati! Danas na dan strijeljanja heroja Gojka Kruške i njima i ostalim slugama stranih centara poručujemo – Sa Lovćena kliče vila – Crna Goro majko mila! Fašizam u našoj zemlji neće nikad proći”, poručila je ona u izjavi za CdM.

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more