IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOJIN MIJATOVIĆ IZ BANJA LUKA UPOZORAVA: “Vučić legalno i legitimno kupuje BiH, a vi pričajte o ratu” (foto)

“Srbija kupuje akcije Hidrocentrale na Trebišnjici, Vlada FBiH koja se hvali da ima milione na računima je mogla kupiti akcije i dokazati patriotizam”, rekao je Mijatović…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 13.01 .2022…00: 32… VOJIN MIJATOVIĆ IZ BANJA LUKA UPOZORAVA: “Vučić legalno i legitimno kupuje BiH, a vi pričajte o ratu” (foto)

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, oglasio se na svom Twitter nalogu povodom vijesti koje prenose mediji, a riječ je o kupovini Hidroelektrane na Trebišnjici.

Kupac Hidroelektrane na Trebišnjici je, navodno, Srbija, a o tome je jutros pisao upravo Vojin Mijatović. Kaže da je Vlada FBiH mogla kupiti ovu hidroelektranu kao dokaz patriotizma.

“Srbija kupuje akcije Hidrocentrale na Trebišnjici, Vlada FBiH koja se hvali da ima milione na računima je mogla kupiti ove akcije i dokazati patriotizam”, rekao je Mijatović.

Čitaj još:   HIT I OPŠTI HAOS: SLOVENKA NAPRAVILA HAVARIJU U HRVATSKOJ- Udarila POLICAJCA u GLAVU, pa nastavila da ga GRIZE... (foto)

Ističe kako Vučić, na ovaj način, legitimno i legalno kupuje Bosnu i Hercegovinu.

“Ovako pred nosom Vučić kupuje BiH legalno, legitimno, a vi samo pričajte o ratu! Dodika boli uho, njemu je bitno da ima keša”, poručuje on.

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more