IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS I KRVOPROLIĆE: Sin ubio roditelje pa pozvao policiju? (foto, video)

UBIO IH PA SAM PRIJAVIO: ‘Sin je bio čudan, roditelji divni, strašno, ne mogu vjerovati…’

PULA: Hrvatska, Crna Hronika, Vijesti, subota, 15.01.2022…08: 42… 10: 13… UŽAS I KRVOPROLIĆE: Sin ubio roditelje pa pozvao policiju? (foto, video)

Nakon što su danas u kući u Argonautskoj ulici u Puli pronađene dvije mrtve osobe, objavljene su nove jezive informacije.

Sumnja se na nasilnu smrt, više informacija znat će se po okončanju samog očevida. Naložit će se obdukcija tijela nakon čega će se znati vrijeme i uzrok smrti. Svi su bili u krvnom srodstvu, kažu u policiji

Iz PU istarske ranije su potvrdili da je privedena jedna osoba koja se dovodi u vezu s događajem.

Index.hr piše da se radi o muškoj i ženskoj osobi, odnosno supružnicima te se osnovano sumnja na nasilnu smrt, odnosno na dvostruko ubistvo.

Kako se nezvanično saznaje, 30- godišnjak iz Pule koji se dovodi u vezi s tim događajem je sin koji se sam prijavio policiji nakon počinjenog zločina.

Čitaj još:   HOROR I Užas u Sarajevu: Maloljetnica uhapšena zbog ubistva novorođenčeta, kao i majku zbog pomaganja...

Na mjestu događaja nekolicina šokiranih mještana u nevjerici je gledala u porodičnu kuću gdje je sin presudio roditeljima.

Policija nije ranije imala postupanja na toj adresi zbog narušenih obiteljskih odnosa, i to da počinitelj inače poznat policiji po određenim postupanjima o kojima, zbog istrage nije htjela govoriti.

Sin je, kako kažu susjedi, živio u istoj porodičnoj kući, a njegova sestra nije živjela na istoj adresi. Pojavile su se informacije među mještanima tog naselja da se ubistvo dogodilo još sinoć, i policija zasad nije o tome govorila. Više informacija biti će poznato u subotu. 

Na mjestu događaja uviđaj obavljaju policajci u saradnji sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika.

Istraga je u toku…

izvor Index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more