IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TENZIJE NACIONALISTA PRED UTAKMICU: Hrvatski navijači u Segedinu pjevali “Ubij, ubij Srbina” (foto)

Za Hrvatsku je ovo utakmica u kojoj su morali pobijediti i želi li ostati u šansi za prolazak grupe…

SEGEDIN: Svijet, Sport, Vijesti, nedelja, 16.01.2022…00: 42… TENZIJE NACIONALISTA PRED UTAKMICU: Hrvatski navijači u Segedinu pjevali “Ubij, ubij Srbina” (foto)

HRVATSKA- SRBIJA 23: 20 Važna pobjeda Hrvatske u borbi za drugi krug… Ali šta se sve izdešavalo prije početka susreta sa puno tenzija pokazaće i to kako su se navijači ponašali u skoro pa dupke punoj dvorani jednima i drugima u susjednoj Mađarskoj…

Hrvatska rukometna reprezentacija u trenutcima kada se igrala utakmica protiv srpske izabrane vrste u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Za istu Hrvatsku je ovo utakmica u kojoj mora pobijediti želi li ostati u šansi za prolazak grupe, piše zagrebački Index.hr.

Podršku na tribinama imali su i jedni i drugi…

Na utakmicu u Segdinu stigli su i žešći navijači hrvatske reprezentacije, a odmah na startu začuli su se i povici “Ubij Srbina”.

Dio navijača snimljen je i u majicama s likom Mihajla Hrastova. Hrvatski branitelj Hrastov, podsjetimo, pravomoćno je osuđen za ubistvo 13 i ranjavanje dvojice razoružanih rezervista Jugoslavenske vojske (JNA) u Domovinskom ratu, u septembru 1991. godine na Koranskom mostu u Karlovcu.

Čulili su se i srpski navijači…

Čitaj još:   Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović: Ukrajina brani i Crnu Goru, sav SLOBODAN svijet će ostati uz Ukrajinu i MIR mora pobijediti... (foto, video)

Srpski navijači odgovorili su s povicima “Srbija, Srbija”, ali kratko je to trajalo jer su ih glasni zvižduci vrlo brzo nadjačali i smirili…

Hrvatsku pobjedu u Segedinu prokomentirali su i srpski mediji, koji su prilično razočarani nakon poraza su svjesni da će se njihova reprezentacija sada morati vaditi protiv Francuske.

“Rukometaši poraženi od Hrvatske: Orlovi zakomplicirali situaciju u grupi na Europskom prvenstvu”, piše Kurir, a Blic je objavio izvještaj pod naslovom: 

“Ne, ne, težak poraz rukometaša! Orlovi ostavili srce na terenu, ali Hrvati odnijeli pobjedu na Europskom prvenstvu, tek sad je drama u našoj grupi”

Čitaj još:   "Ognjen Vranješ, psihopata" koji proganja Jelenu: Poslao joj 1.001 ružu, a dnevno joj šalje i po 40 sms poruka...

izvor Index.hr

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more