IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vučiću, nemojte i nas da branite kao što ste branili Đokovića- K'O BOGA VAS MOLIMO, NEMOJTE…

Nema potrebe, još manje svrhe. Zato, evo da upotrebimo vašu uzrečicu: k'o Boga vas molimo, nemojte.

Evo i Novak Đoković je na svojoj koži osjetio kakve su posljedice kad se vi ličnim integritetom založite za nekoga.

Probali ste da odbranite Đokovića od „zlih“ Australijanaca i pokazalo se da u praksi i niste tako dobar „advokat“ kao što ste bili dobar pravnik u indeksu.

“Upravo sam završio telefonski razgovor sa Novakom Đokovićem. Rekao sam našem Novaku da je cela Srbija uz njega, a da naši organi vlasti preduzimaju sve mere kako bi maltretiranje najboljeg tenisera sveta u najkraćem mogućem periodu bilo prekinuto”, rekao je Vučić još petog januara.

Uh, kakvo olakšanje! Sad će sve da bude u redu. Jedna, ili dvije jeftine političke floskule i, slobodno se može reći – ove šuplje priče baš će da riješe problem.

Evo vidimo i kako su ga riješile. Novak je posle dva ukidanja vize i tri sudska saslušanja deportovan iz Australije.

Šta li bi bilo tek da se Vučić nije borio za njega?! Ne smijem ni da pomislim. Možda bi ga zatvorili tamo opet u onaj hotel sa migrantima, što se zapravo i desilo, ili bi ga bacili kao plen vombatima, kengurima, tasmanijskim đavolima.

Čitaj još:   MILOJKO Pantić, ogolio ALEKSANDRA Vučića i SNS: "Mi smo pleme vraćeno u doba Nemanjića"... (foto, video)

Pu, pu, daleko bilo…

“U skladu sa svim normama međunarodnog javnog prava Srbija će se boriti za Novaka Đokovića, za pravdu i istinu, napisao je Vučić i dodao da je Novak je jak, onakav kakvog ga svi poznajemo”, dodao je predsjednik Srbije pre 11 dana.

Prvi reket svijeta je proveo pet dana u pritvoru, dok su se svi pitali – šta rade ljudi iz diplomatskog predstavništva Srbije u Australiji?

Ima li ih, živi li su?

Kada smo ih zvali telefonom, nisu se javljali u dva navrata (svjesni smo bili vremenske razlike, podrazumjeva se), kada smo otišli na sajt srpskog Ministarstva spoljnih poslova, u polju “ambasador” u Australiji, ne stoji ništa.

Naravno da je onda morao Vučić da se upinje da preko pola svijeta šalje poruke ka Australiji, kao da i nemamo diplomatsko, konzularno, ma bilo kakvo predstavništvo u toj zemlji.

I dok su tamo Đokovića razvlačili kao kriminalca od suda do hotela za imigrante, pa onda malo do Rod Lejver arene, čisto da ga zavaraju, ovde su se tabloidi oduševljavali Vučićevim nastupom.

“U, kako je lupio šakom o sto onim Australijancima, jesi vid'o!”, rekao bi možda neko ko pročita naslov gdje se tobož i Australijanci “dive predsjedniku Srbije i žele baš takvog političara za premijera”.

Čitaj još:   BIĆE GUSTO: ”Psiho Aca”, ”zli Prle” i ”nedostojni” u konkurenciji za NESOJA GODINE! (foto)

Čak i nereligiozan čovjek bi se prekrstio i rekao: Bože dragi, kakva glupost….

izvor: nova.rs

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more