IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GRAĐANI PRIJAVILI DA JE PRONAĐEN LEŠ, POLICIJA REAGOVALA: Potraga za Matejem Perišem ušla je u 18. dan… (foto, video)

NOVI DETALJI ISTRAGE O MATEJU PERIŠU: U pronalaženju nestalog Splićanina pored policije, žele da pomognu i građani, koji posljednjih dana, može se reći, ometaju istragu jer policiji, vjerovatno nesvjesno, iz želje da slučaj bude što prije riješen, daju lažne dojave…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 17.01.2022… 09: 42… GRAĐANI PRIJAVILI DA JE PRONAĐEN LEŠ, POLICIJA REAGOVALA: Potraga za Matejem Perišem ušla je u 18. dan… (foto, video)

Policija je dobila dojavu da je nađen leš muškarca kod Bijele stijene…

  • Odmah su tamo upućene brojne patrole, ali nije nađeno nikakvo tijelo– ali rekli su iz policije pa dodali da su građani prijavljivali da su Mateja videli u Rumi, javnoj kući, tunelima Španskoj kući.

Policija je sve ove dojave uzela u razmatranje, jer je veoma važno da istraga bude obavljena do detalja, ali se provjerom svih tih informacija građana, pokazalo da su sve bile netačne.

  • Na samom početku istrage, javio se bračni par iz Rume koji je rekao da je vidio mladića koji po opisu odgovara Mateju, kao i da govori dalmatinskim akcentom. Istražitelji ne vjeruju da su građani imali lošu namjeru, ali ispostavilo se da je informacija potpuno netačna. Napravili su totalnu pometnju– objašnjava izvor iz istrage.
Čitaj još:   LONDON: Počela klinička ispitivanja potencijalne vakcine protiv COVID- 19... (foto + video)

Istragu pomno prati i Matejev otac, Nenad Periš, koji je i rekao da svi koji imaju bilo kakve informacije o njegovom sinu, prijave policiji, ali da ne želi da se istraga pretvori u rijaliti, piše espreso.co.rs.

  • Ono što je meni mnogo važno jeste što sam od mnogih ljudi u Srbiji dobio ljudsko saosjećanje i to ću pamtiti do kraja života– rekao je Nenad Periš.
  • izvor Espreso.co.rs
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more