IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LAVOVI LAVOVSKI: Fantastična CRNA GORA srušila Sloveniju, CRVENI među 12 u Evropi! (foto, video)

Plasman u narednu rundu bio je veliki uspjeh za našu selekciju nakon svih problema sa koronavirusom koje je imala u pripremama za EP i na samom turniru…

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je u Debrecinu ekipu Slovenije 33:32 (16:19) u utakmici posljednjeg, trećeg kola A grupe i plasirala se u narednu rundu Evropskog prvenstva u Slovačkoj i Mađarskoj.

Nevjerovatno je bilo izdanje Branka Vujovića, koji je postigao devet golova, Nemanje Grbovića koji je dao osam, ali i još jednom izuzetnog golmana Nebojše Simića, koji je u finišu utakmice skinuo Slovencima čak tri sedmerca. Ipak, teško je ne pomenuti mladog Radojicu Čepića, koji je pokazao vanserijsku hrabrost u odlučujućim momentima duela i okončao ga sa tri gola. Za pobjedu na kraju zaslužan je naročito i Miloš Vujović, koji je postigao dva uzastopna, ključna gola.

Čitaj još:   NERMIN Abdić- Vratićemo birače, DPS je kičma, srce i mozak evropske Crne Gore... (foto, video)

Riječ je o utakmici koja će, bez sumnje, ući u istoriju – ne samo našeg rukometa, već i crnogorskog sporta. Pritom, sjetimo se samo kako su naši igrači otputovali u Mađarsku, uz koliko problema, a pogledajmo kako su završili grupu – sa dva trijumfa, na drugom mjestu, odmah iza svjetskog prvaka.

izvor: agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more