IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN U HOTELU LAGUNA U ZAGREBU SRPSKI KRALJ KOCKARNICA: Pokušao da iznudi oko dva i po miliona eura… (foto)

Otkriveno kako je u Zagrebu pao srpski ‘kralj kockarnica‘: Podržavao ga je i Milošević! Prijavio Kristijana Golubović priznao da ga je tukao…

ZAGREB: Svijet, Crna Hronika, Vijesti, ponedeljak, 17.01.2022… 00: 42…  UHAPŠEN U ZAGREBU SRPSKI KRALJ KOCKARNICA: Pokušao da iznudi oko dva i po miliona eura… (foto)

Do obračuna je došlo u hotelu Laguna, gdje im je policija složila sačekušu. Majkića je za iznudu 2,5 mil. eura optužio Cvijanović…

“Policija! Policija!” Prizor kao u filmu. Mjesto radnje je zagrebački hotel Laguna, srijeda je 8. prosinca nešto poslije 11 sati.

Milorad Majkić, 72- godišnji, kako ga srbijanski mediji nazivaju, “kralj kockarnica”, počasni konzul DR Konga u BiH od 2002., nije stigao ni izvaditi diplomatski pasoš, a već je imao lisice na rukama.

Šapšenje su odradila dva voda ekipe za posebne zadaće interventne policije. I prije nego što su policajci s fantomkama ušli u predvorje hotela, detektivi koji su pripremali uhićenje odlučili su prepustili njima da uhite osumnjičene jer je jedan od osumnjičenika koji je bio uz Majkića bio naoružan. Tihomir Cvijanović, 56-godišnji izvanbračni suprug Ružice Bilkić, bivše HDZ-ove…

U srijedu, 8. decembra prošle godine, nešto iza 11 sati u hotelu Laguna uhapšen je 72- godišnji Milorad Majkić, poznat i kao “kralj kockarnica”. Majkić je ujedno i počasni konzul DR Konga u BiH od 2002.,a svoju diplomatsku putovnicu nije stigao ni izvaditi, a već je na rukama imao lisice.

Čitaj još:   Vučić, najavio: Tajip Erdogan dolazi u Srbiju, možemo mnogo zajedno da uradmo...

Tihomir Cvijanović, 56- godišnji izvanbračni suprug Ružice Bilkić, bivše HDZ- ove načelnice Bilja i USKOK- ov optuženik, prijavio je Majkića u ponedjeljak 6. decembra da od njega pokušava iznuditi 2,5 milijuna eura, piše Jutarnji list.

Uhapšen srpski “kralj kockarnica”: Milorad Majkić već mjesec dana u pritvoru u Zagrebu zbog iznude od dva i po miliona evra

Milorad Majkić (72), poznat i pod nadimkom “kralj kockarnica”, Majkić je uhapšen 8. decembra prošle godine u hotelu “Laguna” u Zagrebu. Lisice na ruke stavljene su i Zagrepčaninu Petru Jankoviću (52), kod koga je, kako pišu, pronađen i opduzet nelegalni pištolj.

Majkića, inače počasnog konzula Demokratske Republike Kongo u BiH, za iznudu je 6. decembra prijavio Tihomir Cvijanović (56), vanbračni suprug Ružice Biljkić, bivše HDZ- ove načelnice Bilja, sa kojim je trebalo da ostvari poslovno partnerstvo- piše Jutarnji.

Prijavio Kristijana Golubović priznao da ga je tukao

Kako su mediji izvještavali, Milorad Majkić 1994. godine prijavio je prvo i Kristijana Golubovića da je pokušao da mu iznudi 10.000 eura i da ga je navodno ošamario. Golubović je prije nekoliko godina na sudu govorio o tome.- Tačno je da sam udario Milorada Majkića jer me je uvredio, ali nisam ga udario dvaput, nego jednom levim šamarom. U džepu sam imao 350.000 maraka zašto bih iznuđivao, javno usred bijela dana- rekao je tada Kristijan Golubović na suđenju.

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA: Hitna pomoć, zatekla jeziv prizor, poginuo na licu mjesta...

izvor Jutarnji list

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more