IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KONAČNO Poznati termini preostalih utakmica Crne Gore na EP u rukometu: Čak tri susreta “lavova” počinju u… (foto, video)

Nakon što smo saznali koji nas sve suparnici očekuju u glavnoj fazi Evropskog prvenstva, sada su poznate i satnice utakmica reprezentacije Crne Gore u Budimpešti…

BUDIMPEŠTA: Svijet, Sport, vijesti petak, 21.01.2022… 17: 32… KONAČNO Poznati termini preostalih utakmica Crne Gore na EP u rukometu: Čak tri susreta “lavova” počinju u… (foto, video)

Prvu utakmicu- protiv Hrvatske( koja je već odigrana predhodni dan) kao i Holandije, je na programu u subotu, počeće u 15: 30 časova.

U ponedjeljak “Lavovi” će protiv Francuske igrati u 20: 30, a na kraju grupne faze, sljedeće srijede, opet se vraćamo u rani popodnevni termin- tada nas očekuje meč protiv Islanda.

Raspored grupe “I”

Subota: Crna Gora- Holandija (15: 30h), Francuska- Island (18: 00h), Hrvatska- Danska (20: 30h)

Ponedjeljak: Island- Hrvatska (15: 30h), Danska- Holandija (18: 00h), Crna Gora- Francuska (20: 30h)

Srijeda: Crna Gora- Island (15: 30h), Holandija- Hrvatska (18: 00h), Danska- Francuska (20: 30h)

eprezentacija Holandije nalazi se u velikom problemu pred sjutrašnji duel sa Crnom Gorom (15.30 h) u drugom kolu glavne runde Evropskog prvenstva.

Čitaj još:   DPS- DETALJI ISTRAGE: Tunel koji vodi do depoa Višeg suda dugačak 40 metara, scena kao iz filma... (foto, video)

Rezultati posljednjeg testiranja na korona virus pokazali su da je pozitivan golman Bart Rafensbergen, koji se nalazi u izolaciji i neće igrati protiv naše selekcije.

Juče je bio pozitivan i drugi golman Denis Šelekens, pa se u timu za meč sa Francuskom našao trener golmana Geri Ejlers.

Holanđani su nakon posljednjeg pozitivnog slučaja morali da reaguju i pozvali su Renea de Kneta, koji će danas doputovati u Budimpeštu.

Ukoliko bude negativan na PCR testiranju, moći će da konkuriše za duel sa Crnom Gorom.

Od holandskih reprezentativaca, u izolaciji su trenutno Žefri Bomhuver, Robin Šojnaker, Iso Slujters, Denis Šelekens i Bart Rafensbergen.

,,Lale“ su juče poražene od Francuske (34: 24) i imaju dva boda manje od naše selekcije, koja je bila bolja od Hrvatske (32: 26)…

izvor iBalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more