IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ministarka zdravlja CG čuvajući FOTELJE zaboravila na MJERE…

Ministarstvo zdravlja, Uprava za inspekcijske poslove i Uprava policije i ove sedmice, od petka do nedjelje veče, organizovaće akciju pojačane kontrole poštovanja propisanih epidemioloških mjera u svim gradovima Crne Gore, sa posebnim fokusom na zimske turističke centre.

Tako je juče glasila poruka poslata iz resora ministarke Jelene Borovinić Bojović.

Zanimljivo, ali ne i neočekivano je da je ministarka zaboravila da na poštovanje mjera pozove i građane koji se svake večeri okupljaju u crnogorskim gradovima protestujući protiv najavljenog formiranja manjinske vlade.

Braneći svoju, ali i političkih drugova fotelje, ministarka je zaboravila na mjere.

Ministarka koja je svojevremeno kazala da zdravlje nije poligon za monopol i politiku, prije nekoliko dana je dematovala sebe.

“Jedinstvo Vlade i aktuelne parlamentarne većine, kroz iskren dijalog, saradnju i zajednicki zacrtane ciljeve, jedini je siguran i pravi evropski put koji vodi prosperitetu Crne Gore i boljoj budućnosti za svu našu djecu”, napisala je “apolitična”” ministarka na Twitteru.

Čitaj još:   HAOS”: Masovna tuča 30 migranata u Sarajevu, ima ozlijeđenih... VIDEO

Jedna je od ministara koja je podržala poziv ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića da vicepremijer Dritan Abazović podnese ostavku.

Koliko je ministarka zdravlja izvan politike najbolje govori i činjenica da je bila dio pregovaračkog tima koji je sa predstavnicima manjina razgovarao o njihovom eventualnom ulasku u sada već odlazeću Vladu Zdravka Krivokapića.

Nema mjesta politici. Zdravlje je preče. Pardon, fotelje su preče.

izvor: cdm.me

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more