IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNA NESREĆA: Arnold ŠVANCENEGER prošao kroz crveno i skrivio četverostruki sudar… (foto, video)

Policija je pokrenula istragu okolnosti nesreće…

LOS ANĐELES: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 22.01.2022… 11: 42… UŽASNA NESREĆA: Arnold ŠVANCENEGER prošao kroz crveno i skrivio četverostruki sudar… (foto, video)

Glumac i političar Arnol ŠVANCENEGER sudjelovao je u prometnoj nesreći u Los Angelesu, potvrdio je njegov glasnogovornik.

Lokalna policija je priopćila da je na križanju u Brentwoodu došlo do sudara četiriju vozila u petak u poslijepodnevnim satima te da je jedna osoba ozlijeđena.

image

image

Na fotografijama s mjesta događaja vidi se SUV vozilo koje je naletjelo na najmanje dva druga vozila, a u kadru je vidljiv i Schwarzenegger kako stoji u blizini. Njegov je glasnogovornik potvrdio da je Schwarzenegger bio za upravljačem SUV- a u trenutku nesreće.

Prema policijskom izvještaju do kojeg je došao CBS, vozač SUV- a bio je blizu raskrižja Bulevara Sunset i Avenije Allenford kada se sudario s crvenim Priusom koji se u tom trenutku okretao, no SUV je prošao kroz crveno i skrenuo ulijevo, nakon čega je Prius podletio pod SUV, a u sudaru su oštećena još dva vozila, jedno od njih je marke Porsche.

Čitaj još:   BIH, HAOS U SAOBRAĆAJU: Odron kod Konjica, kamioni zaglavljeni kod Јablanice...

Svjedoci kažu da je prizor izgledao “ludo”, kao neka scena iz akcijskog filma.

Policija je pokrenula istragu okolnosti nesreće.

izvor agencije AA

FOJNICA: UŽASNA NESREĆA, poginuo sin ministra…

DAKLE Automobil "audi" je izletio s ceste, pri čemu je Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA: BRUTALNI, VULGARNI I NELJUDSKI NAPAD na DRAGINJU Vuksanović- Stanković od strane presuđenog ratnog zločinca... (foto)