IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA ZIROJEVIĆ ZAČEPIO USTA VESNI BRATIĆ: “Crnu Goru 2022. nećete pretvoriti u BiH iz 1992. godine”

On je to poručio nakon političkog govora ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić na večerašnjem protestu u kojem se obrušila i pokušala da omalovaži predstavnike manjinskih naroda.

Zbog ovakvih bolesnih umova, devedesetih godina su ginuli i Srbi, i Bošnjaci, i Hrvati i svi ostali narodi bivše nam države. Danas Vesna Bratić, kojoj je Crna Gora nažalost dala državljanstvo, posao, siguran i topao dom, pokušava usred naše države da nas prebraja na ove i na one, rekao je glasnogovornik Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević.

On je to poručio nakon političkog govora ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić na večerašnjem protestu u kojem se obrušila i pokušala omalovažiti predstavnike manjinskih naroda.

“Još je žalosnije što je 41 poslanik vladajuće većine osobi sa ovoliko opasnim, retrogradnim stavovima dao funkciju ministarke u Vladi Crne Gore i povjerio joj četiri neizmjerno važna resora koja od stupanja na funkciju pokušava uništiti do temelja. Vesni Bratić u ime većinske, normalne i građanske Crne Gore poručujem – DA, sve što se bude u Crnoj Gori odlučivalo, odlučivat će se sa Draginjom i Borisom, Damirom i Ervinom, Fatmirom, Nikom i Gencijem, Vladimirom i Milosavom i svima ostalima, kako god se zvali”, istakao je Zirojević.

Čitaj još:   SARAJEVO: Neke od legendi, kako je zbog rasipne žene Hadži Abdija prestao graditi hajrate... (foto)

Poručio je Vesni Bratić da “nikad više bolesni umovi poput njenog neće donositi odluke u ovoj državi”.

“Ono što joj, takođe, sa sigurnošću mogu reći je da nikad više bolesni umovi poput njenog neće donositi odluke u ovoj državi. Ne zbog vjere, ne zbog nacije, već samo i isključivo zbog toga što Crnu Goru 2022. nećete pretvoriti u BiH 1992. godine! Ovim putem pozivam i MUP Crne Gore da što hitnije provjeri da li su se stekli uslovi da se Vesni Bratić oduzme državljanstvo po sili zakona. Ukoliko jesu, pozivam ih da to istog trena urade! Ako je to tako, izvinjavam se građanima BiH, ali morat ćemo da vam je vratimo”, zaključio je Zirojević.

izvor: cdm.me

Čitaj još:   OSMIJEH KOJI JE PRKOSIO SMRTI: Na današnji dan rođen LJUBO ČUPIĆ... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more