IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

WIYEN- BEČ: Novi režim ulaska u Austriju… (foto, video)

Prema izmeni Uredbe o kovid- 19 režimu za ulazak u Austriju, više se ne primJenjuje lista zemalja visokog rizika…

WIYEN- BEČ: Svijet, Crna Hronika, Vijesti, ponedeljak, 24.01.2022… 13: 32… WIYEN- BEČ: Novi režim ulaska u Austriju… (foto, video)

U Austriji je od ponoći stupio na snagu novi režim ulaska u zemlju, koji dozvoljava putnicima iz svih zemalja svIJeta, koji su primili tri doze vakcine protiv koronavirusa, ulazak bez dodatnih dokumenata.

Za sve one koji nisu primili treću dozu vakcine primenjuje se takozvano “2G plus” pravilo, što znači da u zemlju vakcinisani ili izlečeni mogu ući samo ako imaju negativan PCR test.

Osobe koje posJeduju “2G dokumente”- sertifikat o preležanom kovidu 19 ili potvrdu o vakcinaciji sa dvije doze, a nemaju negativan PCR test moraju u karantin, koji mogu prekinuti nakon urađenog PCR testa koji ima negativan rezultat.

Čitaj još:   VELIKA TUGA UMRO JE Sead Alihodžić: LEGENDA i slavno ime autosporta u BiH... (foto)

Ulazak u Austriju za nevakcinisane ili osobe koje nisu preležale kovid- 19 u turističke svrhe de fakto nije moguć.

Za ulazak u Austriju priznaju se vakcine koje su dobile odobrenje od Evropske agencije za ljekove ili Svjetske zdravstvene organizacije kao što su Fajzer, AstraZeneka, Džonson i Džonson, Moderna, kineske vakcine i to su i Sinofarm i Sinovak, kao i Kovaksin, Kovovaks i Novavaks…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more