IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nikolić: Bićemo partneri svima da SRUŠIMO OVU VLADU koja nanosi štetu UGLEDU CRNE GORE

Potpredsjednik URA Goran Đurović, kako smo već i poručili njegovom predsjedniku Dritanu Abazoviću, trebalo bi da obrati pažnju kako i na koji način komunicira sa Demokratskom partijom socijalista, poručio je poslanik DPS-a Miloš Nikolić.

– Kako smo već jasno kazali, bićemo partneri svima da srušimo ovu štetočinsku Vladu koja iz dana u dan nanosi štetu ugledu Crne Gore, Vladu koja je konstituisana upravo zahvaljujući presudnim glasovima URA-e. I baš kako ni mi ne pitamo URU gdje je bila prethodnih godinu dana i zbog čega je kleronacionalističkim strukturama dozvoljavala da ruše ustavni poredak, što upravo kulminira ovih dana, najljubaznije molimo gospodina Đurovića da svoje opservacije o stranačkoj politici zadrži u granicama partije kojoj pripada –  istakao je Nikolić.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: DPS neće dozvoliti potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC koji je suprotan interesima CRNE GORE

Kako dodaje se drugo poprilično je, kaže on, neprimjereno i politički nekulturno.

– Sve drugo poprilično je neprimjereno i politički nekulturno, te ćemo morati da i u budućnosti vaspitno djelujemo na sve što oni pomisle da imaju pravo ili legitimitet da uređuju odnose ili kadriraju unutar Demokratske partije socijalista – zaključuje on.

Izvor:Dan

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

VIC DANA Oženio se Crnogorac iz Srbije…

Kako crnogorac osvaja đevojku??? -Vidis li ti đevojko onaj cvijet Read more