IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL: VANDAL izašao iz auta, sa stijene skinuo i bacio ZASTAVU CRNE GORE- policija zna ko je…

Zastava je kasnije tokom dana vraćena na isto mjesto! Grupa građana objavila je fotografije na kojima se vidi da je zastava ponovo postavljena

Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom ispituje slučaj vandalizma koji se dogodio juče na putu Podgorica – Cetinje, kada je jedna osoba izašla iz automobila, popela se na stijene, potom skinula i bacila zastavu Crne Gore.

– Odmah po saznanju su preduezete određene aktivnosti. Već je utvrđeno čije je vozilo, provjeravamo ko je bio za volanom – rečeno je Pobjedi nezvanično iz Policije.

Portal Aktuelno objavio je juče ovu vijest. Naveli su da im je čitalac poslao fotografije ovog događaja koje su objavili. Na fotografijama se vidi i registarska oznaka vozila PG KM 712. Vozač je izašao iz automobila, popeo se na stijene i potom skinuo i bacio zastavu Crne Gore. Zastavu kasnije tokom dana vraćena na isto mjesto!

Čitaj još:   SARAJEVO TUGUJE: Izvučena tijela stradalih učiteljica iz korita rijeke Miljacke...

Grupa građana objavila je fotografije na kojima se vidi da je zastava ponovo postavljena.

– VAZDA CRNOGORSKI. Da je vječna Crna Gora – piše u objavi.

Zakon predviđa da ko uništi, ošteti, neovlašćeno skine ili na drugi način učini nepodobnim za upotrebu zastavu, grb ili drugi simbol Crne Gore, ili neke druge države, oznake državnog organa, drugog pravnog lica ili ko pocijepa ili na drugi način ošteti ili ukloni njihov jasno istaknuti oglas, dok je oglas imao javni značaj, kazniće se za prekršaj novčanom kaznom od 400 do 1.200 eura ili kaznom zatvora do 60 dana.

izvor: pobjeda.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Čitaj još:   DRAMA U SJEVERNOJ BOSNI: Kako "brutalni nasilnici" iz Beograda, terorišu građane Modriče- jedan od aktera je Ljuban Vidović nekadašnji prvak u... (foto, video)
DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more