IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SPAJIĆEV DILER VIAGRE: MILOJKO je ZVIJER, kupovao je i po pet kutija za veče!

Odlazeći ministar Milojko Spajić apsolutni je hit u svjetskoj javnosti, a kontroverzni detalji njegovog intimnog života samo nastavljaju da isplivavaju.

Podsjetimo, portal Aktuelno objavio bombastičnu izjavu Spajićeve bivše djevojke rodom iz Japana, koja nam se predstavila kao Nakitu Mijaši, posle čega je otvorena Pandorina kutija petparačkih ljubavnih afera koje prate privatni život ministra-plejboja u pokušaju.

Nakon što smo objavili izjavu bivše japanske ljubavi odlazećeg ministra, redakciji portala Aktuelno javila se još jedna Spajićeva bivša đevojka – Albanka Ajdemi Popuši iz okoline Skadra.

Taman kad smo pomislili da je došao kraj senzacionalnim pričama iz intimnog života plejboja Milojka, portal Aktuelno dobio je još jednu spektakularnu poruku.

Ovoga puta nije nam se javila bivša đevojka ekstravagantnog ministra Mickey-a, već, kako nam se predstavio, njegov bliski prijatelj i diler viagre Stojko Tvrdišić koji je ekskluzivno za čitaoce portala Aktuelno otkrio do sad skrivene detalje Spajićevog intimnog života.

Tvrdišić je kazao da je oduševljen pragom tolerancije koju je ministar razvio na viagru, ističući da je privatno Spajić ”prava zvijer”.

”Milojko je moj drug već godinama, a upoznali smo se u teretani jer smo jedno vrijeme imali zajedničku ljubav prema steroidima. Međutim, Milojko se nije dugo zadržao na tome, jer je shvatio da sredstva za pospešivanje potencije donose mnogo veće zadovoljstvo. Mnogi se čude kako je mogao da ima toliko djevojaka sa svih kontinenata i što je tajna njegove potencije, ali ja znam istinu”, rekao je Tvrdišić za Aktuelno.

Čitaj još:   DALIBOR Kavarić- ADVOKAT MITROPOLIJE PRIJETI Milojku SPAJIĆU: “Vrati se u Japan dok si na vrijeme”... (foto)

Kaže da je ministar nekad znao da kupi i ”po pet kutija vijagre za noć”.

”Šta je radio ne znam tačno, ali bez obzira što važi za zvijer koja se pari kao rasplodno goveče nije mogao sam da konzumira toliku količinu preparata. Znao je da divlja satima bez prestanaka, to su bila ekstravagantna seksualna ludila na granici pameti. Ali ipak mislim da nije sam pio vijagru već da mu je društvo pravio i neki Džejkob, čini mi se”, rekao je Tvrdišić.

On ističe da zna da se Spajić često družio sa tim Džejkobom, a imali su i drugaricu Radodajku Leposavić koja je učestvovala u njihovim seansama.

”Govorio mi je da je Džejkob prilično bespolan, maltene čovjek koji pripada kategoriji srednjeg roda, i da je vijagra bila najviše potrebna za njega. Ali znam da je i sam Milojko konzumirao mnogo preparata. Jer da bi zadovoljili tolike prohtjeve trebalo je dosta hemije. Takođe sam čuo da se Radodajka ložila na slike Ratka Mladića i Radovana Karadžića i da je negirala genocid u Srebrenici. Milojko i Džejkob su rado prihvatali tu seksualnu igru glorifikovanja ratnih zločinaca, a svi znamo da kad velikosrpski nacionalizam zavlada u nekom društvu, potencije tu nema i potrebna je viagra. Zato su je možda toliko i koristili”, rekao je Tvrdišić.

Čitaj još:   Komentari izgleda Edove sestre: ZAIDA privukla veliku pažnju... (foto i video)

Kaže da ga Milojko ne posjećuje odavno, i da je od kad se ”dovatio para prešao na ekskluzivnije društvo”.

”Ipak želim mu svu sreću i da nastavi sa svojim podvizima”, poručio je Tvrdišić.

U.P.A.

izvor: aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more