IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIJEPOLJE: Razbijana stakla na zanatskoj radnji u vlasništvu BOŠNJAKA, POKUŠALI I DA JE ZAPALE

Neviđeni vandalizam dogodio se tokom noći između nedjelje i ponedjeljka u centru Prijepolja, kada je za sada nepoznati počinalac razbio stakla i pokušao da zapali staklorezačku radnju, piše Nova.rs.

„Kad sam stigao na posao zatekao sam strašan prizor, ostao sam nijem od nevjerice. Ova radnja postoji preko šest decenija, poslom se bavio još i moj otac. Imam indicije i sumnjam ko je ovo mogao da uradi, a to ću i reći nadležnima“, kaže za RINU vlasnik radnje Ertekin Kukuljac.

On dodaje da ovo nije prvi sličan incident i da su mu krajem godine izbušene sve četiri gume na vozilu koje se nalazilo parkirano ispred porodične kuće, te da su njegovom radniku u isto vrijeme probušene dvije gume. Taj slučaj, također je prijavljen nadležnim organima.

Čitaj još:   Premijer Hrvatske VIŠE NEMA NIKAKVE DILEME: "Milanović je PRORUSKI IGRAČ!" (foto, video)

Policija je na licu mjesta i vrši uviđaj, a da nešto nije u redu tokom noći čuli su i građani Prijepolja koji žive u neposrednoj blizini staklorezačke radnje.

“Oko tri sata posle ponoći začula se strašna lomljava stakla i buka. Imajući u vidu djelatnost kojom se bavi, pomislio sam da vlasnik još uvijek nešto radi i nismo obavijestili policiju. Jutros smo vidjeli ovaj vandalizam i ostali zatečeni”, kažu komšije.

Policija intenzivno traga za počiniocem ovog krivičnog djela.

izvor: blic.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more