IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”PIPUN” poručio Nimanbegu: NEĆE DOĆI NA VAŠE makar ga KOKOTOM ORALI… (foto)

U Skupštini Crne Gore, na kojoj poslanici danas raspravljaju o razrješenju predsjednika parlamenta Alekse Bečića, povela se u jednom trenutku burna polemika između poslanika Force Gencija Nimanbegua i poslanika DF-a Milana Kneževića.

Poslanik DF-a Milan Knežević kazao je da je izlaganje Nimanbegua dokaz da “Skupština liči na psihijatriju”, jer je Nimanbegu prethodno ishvalio Bečića.

“Imam osjećaj kolega Nimanbegu, da ste se probudili iz dvadesetogodišnje kome. Znam da ste bili potpredsjednik Skupštine i koalicioni partner DPS-a. Sada nam držite moralne pridike kako ćemo svi da dođemo na vaše. Milan Knežević i DF neće dolaziti na vaše makar ga kokotom orali. Niti vi možete da nas prevaspitavate”, rekao je Knežević.

“Vi ishvaliste Aleksu Bečića, samo što ga ne zvaste za kuma, niste podržali inicijativu, ali ćete glasati za njegovu smjenu. Gdje je tu principijelnost, ljudskost i tačnost? Imam osjećaj, gospodine Nimanbegu da su Vas probudili iz dvadesetogodišnje kome i da su Vas sad uveli u Skupštinu, čas tamo čas ovamo…

A ja znam da ste bili tamo, potpredsjednik Skupštine i koalicioni partner DPS-a. Milan Knežević i DF neće doći na Vaše makar ga kokotom orali, niti Vi možete da nas prevaspitavate na način na koji mislite da može da se realizuje politička prevara”, rekao je Knežević.

Čitaj još:   MOTIVI SUROVOG ZLOČINA: Razlog ubistva Sare Asanović- i kako je ubica izgubio kontrolu! (foto i video)

Prethodno je poslanik Force Genci Nimanbegu ponovio je da će glasati za smjenu Bečića, ali je pojasnio zašto je jedini poslanik opozicije koji nije potpisao inicijativu za rarješenje predsjednika parlamenta.

“Uradio sam to iz dva osnova:- iz ljudskog jer se nije znalo na koji način ćemo ići naprijed. Aleksa Bečić je pokazao razumijevanje za manjinske politike. Drugi je politički razlog– tada je u meni bilo nade da Demokrate mogu biti dio budućeg rješenja. Ali dijalog nije postignut”, rekao je on.

Prema njegovim riječima, jasno je da padom Vlade Krivokapića, pala cijela koalicija.

“Ona se urušila, ne našom zaslugom, ali mi kao opozicija težimo tome da oformimo vlast koja će voditi Crnu Goru naprijed”, rekao je Nimanbegu.

Nimanbegu je ocijenio da je ova Vlada vjerovatno pala na Cetinju koje svima mora biti upozorenje.

Čitaj još:   MILO Đukanović ne priznaje poraz: Borba za većinu još uvijek traje... (foto i video)

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more