IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. februar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan ambiciozan, Bik ima dobar dan za novac, Blizanci imaju instrani poziv, finasijske malverzacije Raka, komplikacije za Lava, Djevica u pokretu, Vaga dobro zarađuje, dobar dan za Škorpiju, Strijelac u poslu, Jarac zarađuje, Vodolija se pokreće, a Ribe rastrzane. Ovo je dnevni horoskop za 10. februar 2022. godine.

Ovan

Nakon naporne nedjelje, konačno se opuštate! Isplanirajte dan napolju, prijaće vam da izađete iz kuće i pustite misli da lutaju, povedite i partnera. Predveče dobijate neobičan telefonski poziv o kojem ćete razmišljati narednih dana.

Bik

Zagubili ste neki dragi predmet i prevrnućete cijelu kuću dok ga ne nađete! To će biti prilika i da se riješite nekih stvari koje vas podsjećaju na prošlost, i unesete novu energiju u svoj životni prostor. Bićete pomalo pospani i rasijani, pa popodne iskoristite da odmorite pred nedjelju koja vas čeka.

Blizanci

Danas ste puni kreativnosti i želite da pokrenete neki projekat koji će to i pokazati. Ako volite da se bavite ručnim radovima, to je odlično za vašu maštu, fokus i koncentraciju. Provedite neko vrijeme u prirodi, prijaće vam!

Rak

Zamišljeni ste i neki problem nikako da napusti vaše misli. Najbolje ćete ga riješiti ako ga najprije promislite iz svih uglova, a onda potražite savjet od drage osobe. U ljubavi, plovite mirnim morem, nema nikakvih promjena i to vam trenutno odgovara.

Lav

Čuli ste trač o osobi koju poznajete, i nikako da prestanete da razmišljate o njemu. Neobično vam je što vas toliko zanima šta se događa u životima drugih ljudi. Da biste skrenuli fokus sa toga, isplanirajte romantičan dan s partnerom, potrebno vam je malo opuštanja i uživanja.

Čitaj još:   Aleksandar Šapić- nisam presrećan zbog "Gej prava- Europrajda", grad će obezbijediti komunalni red... (foto, video)

Djevica

Bićete pomalo usporeni danas, ali dajte sebi oduška, zaslužili ste to! U vama se budi želja za igrom, za nekom aktivnošću koja je skoro za djecu, ali zašto se ne biste zabavili time? Krajem dana, moguća je glavobolja, pa probajte da se opustite i legnete ranije da biste bili spremni za nedjelju koaj vas čeka.

Vaga

Imate ideju vezanu za posao, i ne možete da dočekate ponedjeljak kako biste je iznijeli. Najbolji savjet za danas za rasijane Vage je da zapišu sve o čemu razmišljaju, kako bi mogli tome da se vrate u narednim danima. U ljubavi, dobijate romantično iznenađenje.

Škorpija

Prijepodne provedite odmarajući se, slobodno budite “lijeni”, zaslužili ste to! Procijenite šta od obaveza može da sačeka, a šta je neophodno da odmah uradite. Popodne se počastite omiljenom hranom i opuštanjem, gledajte film s partnerom i pokušajte da pročistite misli od obaveza.

Strijelac

Pokušavate da riješite neki problem vezan za posao, ali nedjelja je, probajte da nađete vremena i za zabavu! Stvari koje ne zavise od vas ne bi trebalo uvijek vi da rješavate. Ako niste u vezi, uveče je moguće zanimljivo poznanstvo.

Jarac

Nije dobar dan za fizičke aktivnosti, ako ste planirali trening, bolje samo idite u šetnju! Mogući su problemi sa zglobovima, pa se pričuvajte. Konačno se viđate s nekom osobom koju dugo znate, a to druženje ste dugo odlagali – bićete prijatno iznenađeni!

Vodolija

Donijeli ste odluku šta morate da promijenite u svom životnom prostoru, i danas krećete u realizaciju! Da li je to promjena boja zidova u nekoj prostoriji, dotjerivanje i dekorisanje, ili nešto treće? Vaša kreativnost dolazi do izražaja i ispunjava vas pozitivnom energijom!

Čitaj još:   BRUTALNA TUČA DELIJA I ŽANDARMERIJE...

Ribe

U ljubavi, kao da niste sigurni šta želite. Važno je da budete iskreni i da se povjerite nekoj dragoj osobi koja uvijek daje dobre savjete. Moguće je da nešto što ste identifikovali kao problem zapravo nije tako strašno, ali vas emocije ubjeđuju da jeste. Sagledajte stvari iz novog ugla i znaćete šta treba da uradite!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more