IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21. maj: DRITANOV JURIŠ NA PREMIJERSKO MJESTO nesumnjivo će UVESELJAVATI javnost narednih dana…

Nakon pada najgore od svih vlada predstoje humoristični pregovori o formiranju tzv. manjinske vlade. U režiji misionarski dezorijentisane URE, koja bi da usput zaboravimo koliku je štetu nanijela građanskom društvu, očekujemo nove vratolomije, saopštili su Rade Bojović, Miodrag Živković i Ljubomir Filopović iz Građanske inicijative “21. maj”.

“Partija koja je bila umislila da sa najregresivnijim strankama i osvjedočenim anticrnogorskim organizacijama poput SPC mijenja “na bolje” Crnu Goru, sada bi da ostane u središtu državne politike i to tako što će gotovo svi drugi biti čuvari njihovih fotelja”, navodi se u saopštenju.

Zato će, dodaju, biti zanimljivo gledati Urine institucionalne i kadrovske kombinatorike i kolapsiranu državnu politiku koja se svodi na “dobro jutro čaršijo na sve četiri strane.”

“Dritanov juriš na premijersko mjesto, ako začas zaboravimo njegovu nezrelost i nekompetentnost, nesumnjivo će uveseljavati javnost narednih dana. Posebno će biti inspirativan ciklus pregovora sa kobajagi reformisanim DPSom i pokušaji da se sastave restlovi od propale klero-kontuzovane vlasti i dijelova feudalizovane opozicije. U svakom slučaju, drugorazredna politička klasa dobila je šansu da uz medijaciju urnebesne URE sastavi još jednu plitku i nekvalifikovanu izvršnu vlast”, zaključuju u saopštenju. 

Čitaj još:   Mrtav pijan, izazvao dvije saobraćajne nesreće: Izmjerena mu REKORDNA količina alkohola u krvi... (foto)

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more