IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Medojević OPTUŽUJE da je možda DRITANU Abazoviću kao ALBANCU cilj da dezintegriše Crnu Goru (video)

Lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević je na današnjoj konferenciji za medije iznio opasne optužbe na račun potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića ističući njegovu nacionalnost kao moguć motiv za dezintegraciju Crne Gore i pokušaj pravljenja antisrpske vlade.

Upitan o sastancima sa predstavnicima koalicije “Crno na bijelo” i kada će se sresti sa Abazoviće, Medojević je kazao da PzP donosi odluke na organima stranaka.

“Mi smo uvijek bili spremni za formiranje vlade na osnovu izborne volje građana. Kad je smijenjen ministra pravde Vladimir Leposavić tada je trebalo da se ide na izbore, a za skraćenje mandata Skupštine sam bio još u novembru. Mi imamo jasne stavove, poslanici Branka Bošnjak i Branko Radulović su imali neformalne komunikacije sa poslanicima”, rekao je Medojević.

On je naglasio da sa Abazovićem nema ni građansku komunikaciju, optužujući ga da je lagao kad su birali kandidata na predsjedničkim izborima 2018. godine.

Čitaj još:   Konjević: DRITAN Abazović isključivo ODGOVORAN za dešavanja na CETINJU

“Biću odsutan iz Crne Gore na nekoliko dana, kad se vratim, ako dobijem poziv, razgovaraćemo. Reći ću mu da će biti odgovoran za dezintegraciju Crne Gore, da pokušava da napravi antisrpksu vladu, da će to dovesti do homogenizacije srpskog faktora, do radikalizacije njihovih zahtjeva što može voditi i dezintegraciji države Crne Gore. Možda je to i cilj gospodina Abazovića kao etničkog Albanca, da napravi ono što je napravio Stipe Mesić, da kaže ja sam bio posljednji predsjednik Vlade Crne Gore i poslije toga ona više ne postoji “, rekao je Medojević….

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more