IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTJERALI GA samo zato što nije SRBIN ili PODOBNI CRNOGORAC- Vičević napustio Zvezdu (video)

Potpuno smo se vratili u devedesete, Šešeljeve i Vučićeve godine. Hrvati su, makar došli iz Crne Gore, nepoželjni u Zvezdi. 27 godina po završetku suludog rata, nepotrebno se otvaraju rane i Srbiju vraćaju u zlo i mračno doba. Mirko Vičević od sinoć više nije trener vaterpolista Zvezde, samo zato što nije Srbin ili podobni Crnogorac.

Posle transparenta “Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija” i skandiranja Ratku Mladiću na utakmici Crvena zvezda – Šabac, iako su i Zvezda i Vaterpolo savez Srbije stali u odbranu slavnog igrača, on je odlučio da spakuje kofere i da se vrati u Kotor. Politika je pobedila sport, nacionalna mržnja pobedila je vaterpolo, a na gubitku je samo Srbija.

Vrata i Beograda i Srbije su svima širom otvorena, ma šta se u prošlosti događalo, sramno zvuči da je Mirko Vičević morao da napusti Zvezdu zbog šovinsitičkih ispada grupe “navijača”, ali to je Srbija danas, “Vučićeva”, koja se vratila u devedesete.

Čitaj još:   ERHAN MAŠOVIĆ fudbaler iz Novog Pazara debitovao za SRBIJU: Nije pjevao himnu “Bože pravde”, navijači ga častili uvredama... (foto, video)

I ostaje pitanje: A šta biste, gospodo, da je Vičević osvojio na kraju sezone dva trofeja sa Zvezdom? Šta biste mu onda poručili?

Još jedan poraz Srbije i sporta.

izvor: direktno.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more