IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. februar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ima jaču energiju na kraju dana, Bik nervozan, Blizanci ulažu, Rak oprezan,  Lav sumnja u partnera, Djevica ima bolju drugu polovinu dana, Vaga investira, odličan dan za Škorpiji, Strijelaca iscrpljuje posao, Jarac zauzet, Vodolija preispituje sebe, a Ribe imaju previše posla. Ovo je dnevni horoskop za 12. februar 2022. godine.

Ovan

Danas morate da se potrudite više nego ikad ukoliko želite zadovoljavajuće rezultate na poslu. Oni koji traže posao mogu dobiti poziv za razgovor u drugom gradu, što će podrazumijevati jedno kraće putovanje. Iako dobro zarađujete, nećete se time zadovoljiti, pa je moguće da ćete se angažovati oko dodatnih prihoda. Odnos sa partnetom se poboljšava i na polju ljubavi osjetićete zadovoljstvo.

Bik

Povedite računa o kolegi koji vašem nadređenom može pričati negativne stvari o vama. Prijatelj može direktno odbiti da vrati nešto što je pozajmio od vas i to će vam prilično zasmetati. Uskoro ćete možda krenuti na put kako biste predahnuli, dok vas na polju finansija može očekivati dobitak u smislu nasljedstva. Kada je riječ o ljubavi, danas možete napraviti korak dalje.

Blizanci

Danas je idealan dan da na poslu završite sve zadatke koje ste zacrtali. Osim toga, nećete žaliti novac koji uplatite za dodatni kurs, obuku ili dodatno znanje. Odvojite vrijeme za rodbinu i prijatelje, prijaće vam njihovo društvo. Danas možete očekivati novog udvarača i flert u kom ćete uživati!

Rak

Neki od vas mogu dobiti smanjenje plate zbog kašnjenja na posao. Ne planirajte pretjerano skupe kupovine jer ćete osjetiti veliku razliku u budžetu, koja bi mogla da vas uznemiri. Zdravlje je stabilno, ali poradite na poboljšanju sna i pronalasku vremena za sebe. Trzavice sa partnerom biće pojačane u toku današnjeg dana.

Čitaj još:   Stara Varoš čuva duh i srce stare Podgorice odolijeva vremenu... (foto i video)

Lav

Ne čekajte, već danas počnite sa zdravim navikama koje vas mogu spasiti prehlade. Ukoliko planirate putovanje, buite oprezni i bezbjedno vozite. Finasijski rashod biće usmjeren u dobrotvorne svrhe i učiniće vas neizmjerno srećnim i zadovoljnim. Postoji mogućnost da treća osoba pokvari vaš odnos sa partnerom.

Djevica

Danas nemojte donositi veće odluke na poslovnom planu. Možete upasti u velike dugove ako se upustite u sumnjive poslove. Ukoliko ste zaposleni na određeno vrijeme, danas je idealna šansa da dobijete stalno zaposlenje! Potrebno vam je malo taktike za bolju organizaciju. Partner spušta gard kada je odnos sa vama u pitanju, tako da od danas slijedi jedan miran period.

Vaga

Na poslu vas čeka jedan sjajan bonus, a oni koji se bave oglašavanjem, danas će uživati. Ljubav cvjeta i spremni ste na veliki korak, a partner ima istu ideju na umu. Prepustite se i otpujte zajedno na neku lijepu destinaciju! Poletni ste, puni energije i optizma.

Škorpija

Sve što ste do sada radili, danas će se iplatiti! Neki od vas mogu doći do velikog novca kroz nasljedstvo. Odluka da krenete na fizičku aktivnost, jogu ili masaže uticaće pozitivno na vas. Prekršaj u saobraćaju zbog gužve je vrlo moguć, zato budite oprezni. Upoznaćete osobu za koju ćete brzo odlučiti da stupite u vezu sa njom!

Strijelac

Sve veći troškovi nadolaze, a rješenje je da pređete na režim štednje, i to odmah. Vaša profesionalna oštroumnost dovešće vas do uspjeha, ali danas nije dan za odustajanje! Ojačajte imunitet vitaminima i zdravom ishranom. Vaša tvrdoglava priroda može natjerati vašeg partnera da kaže: “Dosta je bilo”.

Jarac

Možda ćete se pokajati za nešto što je učinjeno na brzinu, ali sve je to bilo za dobar cilj. Na profesionalnom polju nema osvrtanja unazad. Sumnjiv ugovor o imovini može dovesti do gubitka novca, zato umiješajte svoje prste. Potrebna vam je razonoda, a ukoliko imate tajnu ljubav, danas je idealan dan da je objelodanite.

Čitaj još:   Otkrivena žena koja je htjela da ubije Trampa... (foto)

Vodolija

Danas ste posebno uključeni u sve odluke kompanije u kojoj ste zaposleni. Uspjećete da nadoknadite i finasijske gubitke, što će vam stvoriti osjećaj zadovoljstva. Moguće su kratkotrajne svađe u porodici, ali ne brinite. Plan za putovanje može biti odložen jer su članovi porodice i dalje zauzeti. Vaš ljubavni život bi mogao biti mnogo bolji nego što je sada.

Ribe

Novi posao vam pruža odličnu priliku da naučite nove vještine. Nekima je moguć prelazak u neku drugu sferu poslovanja. Danas možete biti na putu i ​​obavljati kratke poslove za porodicu i neće vam smetati. Spustite loptu prilikom rasprave sa partnerom, u pravu je kada kaže da ste vi krivi.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more