IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA MANDIĆ: Blokiraćemo cijelu Crnu Goru, ako se pravi dil sa Demokratskom partijom socijalista (DPS)… (foto, video)

“Blokiraćemo cijelu Crnu Goru ako se iznevjeri volja naroda”, saopštio je na konferenciji za novinare jedan od lidera DF-a Andrija Mandić...

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, petak, 11.02.2022…14: 32… ANDRIJA MANDIĆ: Blokiraćemo cijelu Crnu Goru, ako se pravi dil sa Demokratskom partijom socijalista (DPS)… (foto, video)

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandic kazao je da su završili razgovore sa predsjednikom Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimirom Jokovićem, gdje su naveli da im je neprihvatljivo da bilo ko iz koalicije Za budućnost Crne Gore (ZBCG) ili tri koalicije potpisnice Sporazuma iz 2020. pravi dil sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

“Blokiraćemo cijelu Crnu Goru ako se iznevjeri volja naroda”, saopštio je na konferenciji za novinare jedan od lidera DF- a Andrija Mandić

Imali smo potrebu da mu prenosemo poruke da što se tiče koalicije ZBCG neprihvatljivo je da bilo koji subjekt te koalicije pravi bilo kakav dil DPS- a.

Čitaj još:   POLICIJSKA DIKTATURA DRITANA Abazovića: ,,LEZI I ĆUTI“ Zloupotreba državnih instrumenata sile... (foto, video)

Takođe je neprihvatljivo da bilo ko od tri pobjedničke koalicije sa DPS- om i svako iznevjeravanje volje građane naići će na veliki otpor svakog politiičkog subjekta ko želi da brani tu pobjedu– rekao je Mandić na konferenciji za medije.

DF će, kako je rekao, u takvom scenariju krenuti u snažne proteste i oni neće biti onakvi kakvi se gledaju u Crnoj Gori i gdje neko može da pomisli da se zloupotrebljava crkva, hramovi i važna adresa koja nadrasta političku scenu.

Poslaćemo takvu poruku da ćemo blokirati cijelu Crnu Goru, poručio je Mandić, koji je siguran kako kaže, da će Joković prenijeti poruke DF- a organima SNP- a.

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more