IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. februar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u avanturi sa Lavom ili Vagom, Bik pun elana, Rak u monotoniji, Djevica radno, Škorpija opijena, Strijelac željan dokazivanja, Jarac u povlačenju, Vodolija ima stav, Ribe čuvaju tajnu. Ovo je dnevni horoskop za 13. februar 2022. godine.

Ovan
Posao: Današnja konstelacija može da vam oteža atmosferu na poslu. Osjećaj gubitka kontrole nad situacijom je glavni izazov ovog dana. Uprkos tome, pronaći ćete riješenje u posljednjem trenutku.
Ljubav: Pred vama je ljubavna avantura sa jednom Vagom ili Vodolijom. Situacija donosi preokrete i uzbuđenja kakve dugo niste iskusili.
Zdravlje: Napetost.

Bik
Posao: Retrogradni Merkur narušava vama tako dragu stabilnost na poslovnom planu. Današnji poslovni razgovori mogu biti teški, ali ćete uprkos tome postići dogovor.
Ljubav: Slobodni Bikovi mogu se zaljubiti u jednu šarmantnu i elokventnu Djevicu. To može prerasti u ozbiljnu vezu.
Zdravlje: Reumatski bolovi.

Blizanci
Posao: Danas će te savršeno nastupiti na poslovnom sastanku i zadobiti povjerenje na duge staze. To će vam pomoći da ostvarite značajan napredak.
Ljubav: Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim veoma šarmantnim Strijelcem. Period ljubavnih uzbuđenja i naglašene erotike.
Zdravlje: Probavne smetnje.

Rak
Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom, danas možete da očekujete proširenje kruga djelatnosti. Nova poznanstva donijeće vam nove perspektive na poslu.
Ljubav: Rakovi koji su u vezi danas mogu donijeti zajedničku odluku o nekom putovanju. Očekuje vas harmonizacija odnosa.
Zdravlje: Nervoza.

Lav
Posao: Izazovna planetarna konstelacija mogla je da dovede do raskida neke saradnje. To vas nije moglo iznervirati jer ste osmislili alternativni pravac razvoja u karijeri.
Ljubav: U vama se budi nezadovoljstvo partnerom koji se sve više ponavlja u svom ponašanju. Želite promjenu, a to ćete pronaći u početku nove veze sa jednom Vagom ili Djevicom.
Zdravlje: Dobro.

Čitaj još:   UŽAS U BOGOSLOVIJI: PROFESOR ME SILOVAO I U CRKVI...

Djevica
Posao: Ovaj dan može vam donijeti razgovor iza zatvorenih vrata. Neki tajni pregovori mogu biti u toku. Djevice koje se bave naučnim istraživanjem i pisanjem očekuje poseban uspjeh.
Ljubav: Osjećate neodoljivu privlačnost prema jednoj osobi koju već dugo poznajete, a uskoro vas očekuje zbližavanje.
Zdravlje: Probavne smetnje.

Vaga
Posao: Vage koje su nezadovoljne svojim poslom, danas mogu da aktiviraju svoje veze. Neki vaš prijatelj pomoći će vam da pronađete mnogo bolji posao.
Ljubav: Prema jednoj osobi već duže vrijeme gajite više od prijateljskih osjećanja. Načinite prvi korak u zbližavanja jer je pravi trenutak za to.
Zdravlje: Nervoza.

Škorpija
Posao: Prethodna planetarna konstelacija mogla je ostaviti trag na vašim poslovnim kontaktima. Moglo je doći do prekida neke saradnje, ali se danas nalazite na početku novog poslovanja .
Ljubav: Ne prepuštajte se talasu sumnji u odnosu na partnera jer sve može završiti burnim izlivima osjećanja i ljubomornim scenama.
Zdravlje: Solidno.

Strijelac
Posao: Jedan poslovni partner može pokušati da podrije vašu poslovnu reputaciju. Čuvajte se spletaka i manipulativnih ljudi.
Ljubav: Ljubav na dalekim putovanjima može obilježiti ovaj dan. Posljedice mogu biti mač sa dvije oštrice jer vam donose nastavak veze, ali na daljinu.
Zdravlje: Solidno.

Jarac
Posao: Posvetite ovaj dan važnom planiranju i organizaciji poslovanja za narednu nedelju. Pred vama je izazov rada na novom dugoročnom projektu.
Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti može da vas dovede u dilemu jer odnos može da postane komplikovan.
Zdravlje: Dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. oktobar 2019. godine

Vodolija
Posao: Nalazite se na raskrsnici jer se pred vama ukazuju da potpuno nova pravca u karijeri. Vrijeme nije povoljno za to da donesete bitne odluke.
Ljubav: Usponi i padovi u vašoj novoj vezi bude u vama sumnju da li je to ona prava osoba za vas.
Zdravlje: Nervoza.

Ribe
Posao: Zadovoljni ste novim radnim uslovima i novim poslovnim saradnicima. Završili ste jedno poglavlje u karijeri, a sada je pred vama novo poglavlje.
Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju novu, veoma zanimljivu osobu na nekom dalekom putovanju.
Zdravlje: Više se odmarajte.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more