IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić, portparol DPS- a i poslanik u Skupštini Crne Gore: DF glumio da je podoban, sad se vraća na teren nacionalizma… (foto, video)

MILOŠ Nikolić ističe da je Demokratski front od 30. avgusta, bio zarobljenik nametnute uloge, koji je morao glumiti da je podoban da bude dio parlamentarne većine kojoj je evropski put Crne Gore trebao biti prioritet…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti,vijesti, utorak, 15.02.2022… 14: 42… MILOŠ Nikolić, portparol DPS- a i poslanik u Skupštini Crne Gore: DF glumio da je podoban, sad se vraća na teren nacionalizma… (foto, video)

“Onako kako već godinu i po dana uništavaju državni sistem, preduzeća i ustanove koja su preuzeli po “dubini”, sada nam, po ugledu na 2015. godinu, predstavnici DF- a najavljuju i obećavaju destrukciju države u cjelini, blokadom saobraćajnica i vaninstitucionalnom antisistemskom borbom za vlast”, saopštio je Miloš Nikolić, portparol DPS- a i poslanik u Skupštini Crne Gore.

Nikolić ističe da je Demokratski front od 30. avgusta, bio zarobljenik nametnute uloge, koji je morao glumiti da je podoban da bude dio parlamentarne većine kojoj je evropski put Crne Gore trebao biti prioritet.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. januar 2023. godine

“Sada se, polako, oslobađaju okova i vraćaju na dokazan teren- nacionalizma, služenja rusko-srpskim interesima, antisistemskom djelovanju i destrukciji sistema.

Ono što su zaboravili jeste da se od njihove destrukcije i pokazivanja njihove snage boje jedino radnici komunalnih preduzeća po opštinama koji nakon njihovih protesta imaju pune ruke posla da lokacije dovedu u pređašnje stanje”, kazao je Nikolić.

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more