IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK NOVAKA Đokovića: Znao sam da imam koronu, užasna greška je što to nisam rekao novinaru… (foto, video)

Novak Đoković je priznao da se kaje zbog intervjua koji je dao novinaru L’Ekipa, kada je znao da je pozitivan na koronavirus…

BEOGRAD: Svijet, Sport, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 16.02.2022… 14: 12… ŠOK NOVAKA Đokovića: Znao sam da imam koronu, užasna greška je što to nisam rekao novinaru… (foto, video)

NOVAK Đoković o intervjuu za L’Ekip ve se događalo 18. decembra prošle godine u Beogradu.

“Bio sam pozitivan i to je bila užasna greška i procjena da pristanem na taj intervju. Volio bih da mogu da vratim vrijeme i da to ne uradim. Uradio sam to iz nekoliko razloga”, rekao je Đoković u intervjuu za BBC i potom objasnio zašto se odlučio na taj potez:

“Prvo, jer poštujem L’Ekip kao jedan od najboljih sportskih medija na svijetu. Frenk Ramera, novinar, je neko koga poznajem puno, puno godina i uvijek sam imao odličan odnos sa njim. Već smo bili ugovorili taj intervju izvesno vrijeme pre toga i nisam želeo da ga izneverim.”

Čitaj još:   Biralište u Podgorici biće otvoreno do 20 sati: Glasanje za predsjednika Rusije i u Crnoj Gori... (foto, video)

Ističe i da mu je krivo što Rameri nije rekao da ima koronavirus.

“Da li je trebalo da budem više oprezan? Da li je trebalo da ga obavijestim? Apsolutno. Volio bih da mogu da vratim vrijeme, to je moja greška, priznajem je i stojim iza nje i veoma mi je žao zbog toga”, kazao je Đoković.

izvor agencıje

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more