IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPREZ, STIŽE NOVI SNIJEG: Gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana… (foto)

Prvog dana vikenda pretežno oblačno vrijeme, u večernjim satima kiša na sjeveru i sjeverozapadu, jutarnja temperatura od dva do osam, a dnevna od osam do 14, na jugu i sjeveru zemlje do 17 stepeni C…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, petak, 18.02.2022… 08: 32… OPREZ, STIŽE NOVI SNIJEG: Gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana… (foto)

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno vedro vrijeme, objavio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH…

Vjetar slab do umjeren veći dio dana južni i jugozapadni. Dnevna temperatura 10 do 16, na jugu, sjeveru i sjeverozapadu zemlje do 18 stepeni Celzijusovih. U Sarajevu danas sunčano. Dnevna temperatura oko 12 stepeni Celzijusovih.

petak, 18.02.2022. godine
Pod uticajem stabilnijih vremenskih prilika, većina ljudi biće boljeg raspoloženja i primjerene radne motivacije. Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata trebale mi se umanjiti. Nakon svježijeg jutra, tokom dana će biti ugodnije, uz porast temperatura i sunčane intervale. Nešto duže zadržavanje naoblake u centralnim i sjeveroistočnim područjima može kod osjetljivih osoba uzrokovati manje poteškoće, pretežno u prijepodnevnim satima. Opšta slika, većim dijelom dana, biće ljepša na jugu zemlje.

Čitaj još:   Pao prvi snijeg u BiH: Objeljela Romanija... (foto i video)

Prvog dana vikenda pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima kiša se očekuje na sjeveru i sjeverozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od dva do osam, a dnevna od osam do 14, na jugu i sjeveru zemlje do 17 stepeni.

U nedjelju se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Poslijepodne prestanak padavina i djelimično razvedravanje u Posavini i Krajini, a u ostatku zemlje krajem dana ili tokom noći. Jutarnja temperatura od dva do osam na jugu do 10, a dnevna od tri do devet, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Krajem dana ili tokom noći u višim područjima centralne i istočne Bosne se očekuje susnježica ili snijeg. Padavine uglavnom poslije podne i tokom noći. Jutarnja temperatura od minus jedan do pet na jugu do osam, a dnevna od pet do 11, na jugu zemlje do 14 stepeni Celzijusovih.

Čitaj još:   Uznemiravajuće uvrede na račun DŽANANA Muse, prijetili mu i ubistvom, "ukinuo" sve MORBIDNE komentare... (foto, video)

http://iBalkan.net

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more