IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO PANTIĆ ”OPALIO’ VUČIĆA IZ VOLEJA “- On je najveće zlo srpskog naroda… 

Milojko Pantić (75), bivši sportski komentator, posljednjih nekoliko godina žestok je protivnik politike predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Čujte, iako sam Srbin, moram istaknuti kako je Vučić najveće zlo srpskog društva i naroda. On je čisti huligan koji je ponikao u onoj rupetini na sjeveru Marakane. Vučić je bio pod komandom najvećeg kriminalca Evrope onog vremena Željka Ražnatovića Arkana”, poručuje Pantić pa dodaje:

“I dan danas se hvali kako je pod Arkanovim vodstvom učestvovao u onoj legendarnoj tučnjavi u Maksimiru 1990. godine na utakmici Dinamo – Crvena zvezda. Vučić je, to prenesite svim Zadranima, i dalje huligan, nije se ništa promijenio”, ispričao je Pantić.

Pantić je potvrdio kako je Vučić svojedobno bio i član Delija, ogranak Novog Beograda.

“Istina, rekli su mi momci s Novog Beograda, da nije mogao biti vođa navijača Novi Beograd, jer nije dostojan i da nije čovek za vođu”, kazao je.

Čitaj još:   DEBAKL U SRBIJI: Posjeta Krivokapića Beogradu toliko je LOŠA ZA UGLED CRNE GORE da je bolje da se nije desila

“Poslije je Vučić otišao u jedan kafić gde se okupljaju navijači Partizana, Grobari, htio se dokazati, ali prebili su ga ‘kao vola u kupusu’! Poslije je Vučić lagao navijačima Zvezde i govorio : ‘evo me,  pa ko bi to od vas imao m*da potući se s desetoricom Grobara’, a Zvezdaši (delije) su njemu na to odgovorili: ‘budalo jedna, tek sad si pokazao da nisi za vođu, koji si ti luđak'”, ispričao je.

Pantić tvrdi da se ne boji likvidacije od strane Vučićevih špijuna.

“S Vučićem i njegovim pristašama nikada nisam imao poslovni odnos, nikakav deal, njima je samo važno da im ne diraš blagajnu, jer to su veliki lopovi, i lopovluk je njihov način vladanja”, zaključuje za Antenu Zadar.

izvor: SB

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   JAVNO UPOZORENJE- Ujedinjena crnogorska dijaspora: Arben JAKUPI uticao na birače iz DIJASPORE da ne glasaju na predsjedničkim izborima... (foto)
SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more