IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PETICIJA PODRŠKE DRAGINJI Vuksanović Stanković: DA PODNESE OSTAVKU U SDP- u

“Mijenjajte podršku SDPa za podršku naroda”, poručuju potpisnici poslanici peticije…

Nevladina organizacija Montenegro International pokrenula je peticiju kojom se daje podrška poslanici Skupštine Crne Gore Draginji Vuksanović Stanković da podnese ostavku na funkciju u Socijaldemokratskoj partiji.

U tekstu peticiji se obraćaju Vuksanović Stanković u ime članove ove NVO iz Crne Gore i dijaspore, navodeći da su “duboko svjesni posljedica koje su nastupile postizbornim stranačkim savezom u Prijestonici Crne Gore i potrešeni samom mogućnošću da su sve buduće odluke cetinjskoga Parlamenta uslovljene voljom i namjerama neprijatelja crnogorskog naroda”.

“Vi ste neko ko je u Crnoj Gori, pa i na Cetinju, prepoznat kao iskreni i dosljedni patriota, čije su riječi i poruke iz Parlamenta ušle kao ohrabrenje i osvježenje u svaku crnogorsku kuću, a Vaši javni istupi posebno dobili na značaju i težini usljed tragičnih okolnosti u kojima se našla Crna Gora nakon 30. avgusta 2020.

Čitaj još:   DRAMATIČNA NESREĆA u Njemačkoj: Više poginulih, na desetine povrijeđenih putnika... (foto, video)

Posljednji parlamentarni izbori ostaće upisani u crnogorskoj istoriji, a vjerovatno i istoriji Evrope 21. vijeka, kao nezabilježeno posrnuće jednog građanskog društva u društveno-politički i sociološki mrak u kojem se ubrzano guši svaki rezon, gase svi etički principi, raste primitivizam i mržnja, i koji u konačnom, guta čitav jedan narod i njegovu kulturu i istorijsko pamćenje. Vi ste predstavnica tog naroda. I vaša partija je trebalo da predstavlja taj narod”, smatraju inicijatori peticije.

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more