IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIS TANOVIĆ: “Danas mi je 53. rođendan, sve što želim je da uskoro ponovo napravimo ovakvu sliku, ZAGRLITE SVOJU DJECU…”

“Čuvajte svoje najmilije, nema ništa na svijetu što je važnije od njih”, poručio je Tanović

Prošlo je devet dana od saobraćajne nesreće koja je šokirala i zabrinula stanovnike glavnog grada BiH.

Bosanskohercegovački reditelj Danis Tanović oglasio se na Instagramu gdje je postavio emotivnu objavu.

Naime, njemu je danas 53. rođendan, ali slavlja nema jer se njegov sin Orhan bori za život nakon što je zadobio teške povrede kada ga je Porscheom udario Benjamin Spahović.

Postavio je fotografiju na kojoj su on i njegova supruga Majlis de Ruder-Tanović (Maelys de Rudder) zajedno sa njihovo petero djece.

“Danas mi je 53. rođendan. Sve što želim je da uskoro ponovo napravimo ovakvu sliku. Čuvajte svoje najmilije, nema ništa na svijetu što je važnije od njih. Zagrlite djecu, nazovite roditelje i recite im da ih volite, provedite malo vremena sa najdražima”, napisao je Tanović.

Čitaj još:   VREMENSKA PROGNOZA- "SIVO", ALI I SUNČANO: Narednih dana oblačno vrijeme, slab snijeg, prognoza do sredine naredne sedmice... (foto)

Podsjetimo, prije deset dana Orhan je teško povrijeđen kada ga je automobilom udario Benjamin Spahović koji je u međuvremenu uhapšen i kojem je određen jednomjesečni pritvor.

Danis je jučer objavio da je Orhan otvorio oči.

izvor: SB

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more