IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RANKO Đonović: DRITAN- URA nema pojma šta se događa u državi ili igraju igru za nekog drugog…

URA nema pojma šta se događa u Crnoj Gori i politika koju vodi može nanijeti mnogo štete državi, kaže politički analitičar Ranko Đonović.

On je komentarisao izjavu potpredsjednika GP URA Filipa Adžića koji je kazao da je želja te stranke da Crnogorac, Srbin i Bošnjak budu na mjestima potpredsjednika evropske vlade.

Ukoliko je to stav stranke, kaže Đonović, onda to znači da Ura nema pojma što se događa u Crnoj Gori, te da politika koju oni vode može Crnoj Gori nanijeti mnogo štete.

“Reći tako nešto iz čista mira, to znači da nemaju pojma što se događa u Crnoj Gori ili igraju igru za nekog drugog. Oni ne znaju što je država, što je politika, niti sudbina građana u Crnoj Gori. Plašim se da ni drugi u tom smislu nijesu nešto značajno bolji”,ocijenio je Đonović.

Čitaj još:   PODGORICA- Odluka Vlade CRNE GORE: Trodnevna žalost povodom tragedije na Cetinju... (foto, video)

Ističe da većina građana voli Crnu Goru, te da ih je nemoguće prevariti.

“Zahvaljujući URI i SDP-u, a možda i DPS-u što sve vrijeme do sada nije mjenjao stvari, došli smo u vrlo ružnu situaciju. Mi koji smo 30 godina ovo što jesmo i borimo se za Crnu Goru, ne možemo se pomiriti sa tom sudbinom. Vjerujemo da Crnoj Gori ne mogu nauditi ni „sve ure, niti sdp-i, ni politike koje oni vode“. Vjerujemo da većina građana hoće i voli Crnu Goru. Može se desiti jedno vrijeme da ih prevare, ali sve vrijeme, ne”, kazao je Đonović.

izvor: pobjeda.me