IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIK Đeljošaj: Manjine će podržati samo evropsku Vladu… (foto)

Danima se licitira sa podrškom manjina, sada sa pozivom podrške nekom potencijalnom mandataru za sastav nove Vlade, kazao lider Albanske alternative i prvi čovjek Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 22. 02. 2022… 00: 52… NIK Đeljošaj: Manjine će podržati samo evropsku Vladu… (foto)

On je istakao da manjine mogu da podrže samo evropsku vladu, a prema njegovoj ocjeni svakodnevno pominjanje manjina postalo je malo degutantno.

“Jasno i javno smo iznijeli našu podršku da mandat za sastav evropske vlade od nas je za Dritana Abazovića. I sada samo čekamo poštovanje Ustavne procedure”, istakao je Đeljošaj.

On je kazao da manjine mogu da podrže samo evropsku Vladu.

“I pored dobre komunikacije za ono što su životne potrebe naših građana, manjinske partije ne mogu da podrže nijedan koncept koji nije u potpunosti kompatibilan sa međunarodnim partnerima, i kako su oni kazali za sada ne a to je i naša opcija za sada! Da budem otvoren do kraja, ako se nastavi dobra komunikacija i odnos kao u zadnje vrijeme, ovo za sada, može da se mijenja sa, sada je vrijeme, a ovo ne zavisi od nas, mi želimo da zajedno gradimo zajedničku evropsku budućnost”, zaključio je NIK Đeljošaj.

Čitaj još:   HOROR, GORI DALMACIJA: Požar izmakunuo kontroli, najgore se tek očekuje...

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more